2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
sınav tarihi ekim 2020 diyor 2018 puanları yandı mı yani şimdi ?
-
sınav tarihi 24 ekimse 2018 puanları çöp. büyük hayal kırıklığı.
-
@DaronAcemoglu ilan geldi mi geldi hocam daha ne yapalım herkese hayırlı olsun. İç karartmaya gerek yok artık yolumuza bakacağız.
-
Arkadaslar eğer puanlar yanacak olsa kpss sonrasını beklerdi şimdi vermezdi ilanı
-
@akncıı ilan degil müjde geldi
-
Hmb uzman yardımcılığı zaten 100 kişi İlana çıktı, Avukatlar da 2000 sayısına dahil ve Sınav tarihi 2020 ekim mülakat Aralık ve arkadaşlar seviniyor anlamış değilim.
-
@varol e tamam hep öyle olur ilan öncesi mesaj atılır. Koronadan dolayi böyle oldu arkadaşlar. Şimdiden verdiler ki merak etmeyin içiniz rahat olsun demek istediler
-
Ben anlayamadım yaa şimdi 2020 puanı da dahil olur mu ? Benm sadece 2019 puanım var
-
bu twiterdaki 24 ekim sınav tarihi doğru mu. lütfen doğru olmasın. çok uzak bir tarih üstelik 2020 kpss den sonra 2018 yılı puanları gecersiz olmayacak mı.
-
sınav başvurusu 2020 sınavından önce yapılacaktır.Böylelikle 2018 puanı yanmaz
-
Neye yorarsanız yorun ama 2018 dahil olur. Kpss sonrasını beklerdi eğer 2018 yanacak olsa.
-
@SonerY aynen öyle hocam.
-
@akncıı başkan ben biraz garantici insanim o ilan metnini gormeden ve sinav tarihinin ekim olacagini bile bile 2018 puanlarının yanma ihtimalini dusunmek lazım, bence oturun 2020 kpssye calisin demeknistemislerde olabilirler
-
@Su28A muhtemelen 3 yıllık bir yığılma olacak 2018 de girenler her ihtimale karşı yine girecek sınava 2019 da girenler puan yükseltmek için girecek birde 2020 de girenler olacak al sana 3 yıllık yığılma sonuç olarak yine kasa kazanacak cebimizdeki 250 liraya göz dikmişler
-
arkadaşlar sakin olun 2020 sınavı da ertelenir bu gidişle.Yani 2018 puanı olanlar her türlü başvuru yapabilecektir
-
Ben 2 gün önce duyum aldm ama malum nedenlerden söyleymdm.500 guy+500 vmy daha sonra 2000 guya tamamlanacağı söylendi
-
Vergi müfettiş yardımcılığı ve Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav tarihleri aynı gün olmamasını istemeliyiz
-
2020 Kpss 4 ay var .2018 puanlari umarim gecerli olur ama artik hersey cok zorlasti gecmis yillar gibi degil.Yani bu kadrolari isteyen gocunmayacak calisacak arkadaslar.Sirf susalim artik diye erkenden acikladi daha sinava cok varken.2020 kpss iyi bir puan almak icin ugrasilmali bu sinavda sonucta 2000 kisi is sahibi olacak olmama olasiligida var.yas konusuna gelince arkadaslarim adina uzuluyorum kesinlikle birseyler yapmalilar onlar icin magdur etmemek adina
-
@paretowilfredo hocam acil bı el atın nasil olacak şuan hepten kafam karıştı. 2018-2019-2020 sınavları dahil mi olacak sayı ayrıntılarını biliyor musunuz ?
-
O kadar sene çalış didin çabala geldiğimiz finale bak güler misin ağlar mısın.