2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Kadro dağılımları nasıl olcak
-
@Su28A 2 ihtimal var bana ya 2018 puanları yanacak ya da 2020 sınavının puanıyla başvuru yapılamayacak bu sınavlara diğer ihtimalleri düşünmek bile istemiyorum ama yinede yazayım 2018 2019 2020 puanlarının hepsiyle başvuru yapılabilir ki bu bizleri müşteri gibi gören devlet için en karlı ihtimal yaparlar mı? evet yaparlar ama inşallah böyle bir durum olmaz
-
Gencler herkes kendine gelmeli ve 2020 kppsye hazirlanmali bence, biz bu haberi 3 ay once almistik zaten. 2000 kadro haberi daha yeni bir haber degil. Bu mijde sadece cenenizi kapatin demek. 2018 piç olacak, 19 ve 20 den alim yaparlarsa koskoca 2 senem bosa gitmis olacak. Velhasil ne kadar kizsakta rakam üzsede calismaya deger. 2020 kpssye hazir olalim
-
@akncıı korona ile ne alakası var. 20.000 öğretmene korona hiç işlemiyor maşallah. Bu krizin ortasında 20 bin öğretmen alımı yaptılar. Şimdi bizden ala ala 2000 kişi alıyorlar, hemde ta ekim de sınav. Küfürden daha beter.
-
@paretowilfredo üstat bir yorum yap bize çelişkide kaldık
-
@anilazi1 kpss sürecinden o kadar koptum ki halen kendi dönemimdeki gibi zannediyorum teşekkür ederim bilgilendirme için
-
Ösym sınavlarının ertelendiği bu dönemde 2020 kpssnin akıbetide belirsiz şu an aslında.Başvuruyu şimdiden alıp sınavı o tarihte yapma ihtimalide var
-
Sayı çok çok az,tarihleri aşırı ileri.Mayıs ayına 3000-4000 kişi olarak gelseydi daha doğru olurdu.
-
Eli kulağında demişti sayın bakan hakikaten öyleymiş tam 1 yıl sonra sözlü sınavına girebileceğiz herşey yolunda giderse vay be hakikaten eli kulağındaymış
-
Sınavları yıl sonuna atmaları çok kötü olmuş ve benim dikkatimi bi şey çekti 3 ünvana da sınav gününü aynı verilmiş ozaman yönetmelik değişikliği ile birlikte bddk tarzı mı yapılacak acaba. 3 ünden birini mi seçtirecekler
-
şöyle bir şey yapabilirler; sınav başvurusunu 2020 kpss'den önce alırlar ve böylece 2018-2019 puanları ile alım yapılır. ancak sayı çok az. 500 kişilik vmy iptal edilmişti, o sayının geri verileceğini varsayarsak, 1500 kalıyor. 100 kişi hazine ve maliye uzman yardımcılığı kadrosu olacak. kaldı 1400, avukat kadrosu da bunun içinde olacak. bir diğer sıkıntı ise, bu sınavların hepsi aynı günde mi olacak? o zaman sınav seçmek zorunda kalacağız, bu da kötü olacak.
-
Bu alimida yapar artik 2 sene yine alim falan yok ilan geldi sevinemiyoruz soru isaretleri dolu .
-
@zeynep25 arkadasim en erken hazirana kadar devam etmesi bekleniyor bu sürecin. Nasil daha erken yapabilir sinav. Kpss oncesi alir basvuruyu. Ilan gelmez niye gelmedi ilan gelir niye geldi. Neyse ben polemige girmeyecegim. Size ozel soylemiyorum ama etkinlik icin yapilmasin diyenler bugun konusuyor. Susup otururursan buna da seviniriz dogal olarak
-
Ver mehteri ver ver coşkuyu vay bee ; inanın demiştim .. şükürler olsun :))) hayırlı uğurlu olsun hadi bismillah.
-
2000 kişinin 100ü HMB uzman yardımcısı, mülakat listeleri bekleniyor.
Kalan 1900 kişi; vergi müfettiş yardımcılığı, defterdarlik, guy, avukat kadroları dahil.
Bu sayılara müjde diyorlar
yersen.
-
@akncıı sen şimdi 7 ay sonraki ilan için seviniyor musun birader?
-
Anlayan biri açıklasın şimdi sınavlar aynı günde ve hangi sınavlar sizce dahil olacak
-
@DaronAcemoglu evet seviniyorumen azindan surada susup oturanlarin vicdanina teslim olmaktan kurtulduk
-
@DaronAcemoglu hocam benim tahminim 18 19 dahil edilir ama bura Türkiye herşey olabilir
-
@akncıı Bütün etkinliklere katıldım geceler boyu çalıştım "eli kulağında" olan ilan için ne sayı yeterli ne zamanı uygun neyine sevinebiliriz ki