2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
2020 sınavı dahil olur mu ? 2020 kpss'den Daha önce başvuru yaparız sınava heralde. Öyle olursa komedi olur
-
twetin altında herkes teşekkür etmiş anlamak mümkün değil....
-
@DaronAcemoglu 3 yıllık yığılma söz konusu olamaz 2020 yi dahil ederlerse otomatik 18 devre dışı oluyor
-
2000 kişi çok az
-
Şu andan İtibaren 7 ay var gerçekten kulaktaymış
-
Ayrıca sınav kpss sonrasına kalırsa 2018i yakarlar bana göre
-
Acaba hepsi aynı sınavda mı olacak ?
-
@Muhalba Hocam bnde onu merak ediyorum şimdi bu 3 sınav aynı gün mü yapılacak?
-
Ekim ayina kim öle kim kala
-
bence,
sınav ekimdeyse eylül ayı içerisinde kimlerin girebileceğini açıklarlar.
eylülde açıklanması için de ağustos ayında başvuruları toplarlar.
ağustos ayı sonuna da 2020 kpss açıklanır. ay sonu gelmeden başvuruları toplarlarsa bizim için iyi olur.
aksini düşünmek istemiyorum. -
Kadroların birini seçtirecekler tek sınava girecez muhtemelen
-
@varol ben kaçırdım sanırım ama sınavın ekim’de olduğunu bakan bey mi söyledi?
-
@Hayaller71 işte işin absürt kısmı da bu zaten 2020 kpss ye 4 ay var bu sınava ise 7 ay 2 ihtimal var ya 2018 puanları çöpe gidecek ya da 2020 puanıyla başvuru yapılamayacak sınava
-
@stradivarius bakan paylasmis evet
-
Vergi müfettişliğinde rotasyon var mı
-
@DaronAcemoglu işte biri bu çelişkiyi açıklasın beynim yandı ya hangisi kabul edilecek of off of
-
@rybzinski ne yaparsın işte yalakalık genetiğine kodlanmış milletin hakkını aramaktan bile acizler...
-
@mbguy sınavın açıklanmasına kadar 2018 puanları geçerli. 2020 sınavı 10 Eylül de açıklanacak
-
Arkadaslar guy ekimde gelecekse elimizde sgk var bunu kpss den once gelmesi icin birseyler yapalim 400 kisi aliyor ortalama ve bu sayi az degil
-
Kuvvetle muhtemeldir ki ilan kpss 2020'den evvel gelecekti, güvenlik sebebiyle yaz aylarını geçtikten sonra açılması kararı verildi.
Yani ilan, 2018 ve 2019'a geliyormuş gibi gelecektir. Tarihin, 2020 kpss ile alakası olmadığı, baştan bu yönde talep olmaması için de şimdiden duyurdukları kanaatindeyim.