2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@paretowilfredo hocam?
-
Neye seviniyorsunuz anlamıyorum. Zaten 2000 kişilik alım için için verilmişti. Ekstra alım yok sınav tarihine çok var.
-
@DaronAcemoglu 7 ay sonra olması normal hocam zaten bu virüs durumunda 2 ay sonraya sınav koymaları mantıklı olmazdı esas değiştirmemiz gereken konu ayrılan kontenjan olmalı bence.
-
@Hayaller71 tabiki dahil edilsin merhaba 2018 puanları insanlar boşuna mı emek verdi o kadar çalıştı para ve zaman harcadı ben de dahil edilmesi taraftarıyım zaten
-
@rybzinski ben sizin gibi düşünmüyorum hocam yazın temmuz ağustos gibi yazılı sınava girebilirdik hem böylece umduğunu bulamayan arkadaşlarda 2020 kpss ye girebilirdi kontenjan konusuna gelirsek daha öncede yazmıştım zaten hayal kırıklığı tamamen.
-
Umarım başvurular şimdiden olur eğer 2020 cilerde girecekse daha sınava girmeden ilanları gelmiş oluyo oh ne ala.. biz 2 yıldır bekliyoruz bu sınavı puanımız yanacak şekilde gelmez umarım!!
-
İlanın rakamları istediğimiz gibi olmasa da elbette seviniyoruz. İlanın hiç gelmemesinden daha iyi değil midir ?
Daha çoğu daha azından daha faydalı. -
bunun böyle yapacağı belliydi. bütün kadroları bir araya sokup diyor 2 bin kişi alacam. biz senden sadece guy için istedik bu rakamı.
-
Sevincmizi bile kursagimizda birakan bir müjde,
sövebilirmiyim? -
Buna müjde demek çok trajik bence hangi ünvana kaç kişi alındığı dahi yazmayan bir açıklama 4-5 ünvan için toplam 2000 kadro kaldı ki kim başvurabilecek belli bile değil Susun artık diye paylaşılmış gibi geldi bana...
-
Sayıyı geçtim, tarihlerin geç olması çok üzücü..
-
Arkadaşlar twit etk var katln biz sadece guy için bu sayıyı bekliyorken toplamda 2000 çok az ayrıca etk bir işe yaramıyr diyenler de neyse onlar biliyr ne dediğimi.
-
@Baelish Yani iş başı için 1 yıl beklememiz gerekiyor dostlar..
-
Demek ki sesimiz duyuluyor arkadaşlar.Erkene alınması yönünde talepkar olmalıyız.
-
Örneğin ilan bu nisanda gelseydi sınav haziranda olurdu. Sınavın açıklanması ağustosta. Mülakatta kasımda olurdu.
Şuan yazılı +sözlü tarih belirlenmiş. Mülakat 7 Aralık.
Dedigim gibi belirsiz şekilde ilerleyen bir süreçte zaten Kasım-aralığa kadar beklemelerimiz sürecekti. Yalvaracaktik tivit atacaktık tarih belirlenmesi adına.
Açıkçası ilk yorumum güzel oldu.2018 ve 2019 kpss puanı olanlar başvurmali. Vmy guy gibi sınavlar aynı gün olmamalı.
-
@Baelish strateji belli hocam 2018 puanlıları paniğe sürükle 2019 dakiler zaten puan yükseltmek için girerler 2020 de ilkkez girecekleri de ekle gelsin paralar
-
BU SAYI ÇOK AZ ETKİNLİK YAPMAMIZ ŞART
-
@sneijder5 sayı ve tarihin revize edilmesi için bir etkinlik başlatabiliriz ama önce içimizdeki irlandalıları temizlemek lazım şu ilana bile seviniyorlar
-
@Baelish şu sınavların hepsi Mayıs ayında olsaydı o kadar iyi olurdu ki. Hem 2018 KPSS'ye girenler mağdur olmamış olurdu.
-
Bu ilan beni 2013 yilina goturdu ama orda sadece 2000 tane mufettis aldılar.2000 cok az dostlar inanın hiç sevinmedim.