2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@IS-LM hocam ayni gün olmaz bence.Kadrolar esitlenmeyecekse haksızlık olur.Birde vmy tek gün olmadı simdiye kadar klasik sınav 4 oturumda oluyor.
-
Umarım sınav tercih etme gibi saçma bir durumla karşılaşmayız. Ne kadar çok sınav o kadar çok şansının artması demek.
-
Öncelikle hayırlı olsun. 2 bin sayısı toplu bir paket yapılarak söylenmiş. Bu sayı cidden az. 1300 guy 200 duy 500 vmy olabilir. Veya vmy den kısıp guy sayısını biraz daha arttırabilirler. 24 ekimde sınav yapılacaksa ilanın ortalama 1 buçuk ay öncesinde verildiğini hesaba katarsak bu ilan 15 Eylül gibi gelir. 2020 kpss 10 Eylül'de açıklanacak malum. Sonuç olarak 2020 kpss açıklandıktan 1 hafta sonra ilan gelir. Ayrıca 24 ekimde bu sınavların hepsi aynı gün mü olacak orasıda muamma. Şuan elimizde olan tek şey yılsonunda sınavın yapılacağı bilgisi.
-
- 2018 2019 ikisi birlikte sayilmali. 2020ye girmeden ilan gelmeli basvuruyu yapmaliyiz en azindan.
- sinavlarin ayni gun olmasi nerden cikti anlamadim ama bu kesinlikle kabul edilemez arkadaslar.size olacak olani soyleyeyim 3unu de basvuru herkes basvirular tekerrur eder sinavlarin bazilari dolari bazilari bos kalir vs boyle biis olursa topyekun itiraz ederiz bence pareti aciklar bunu
- 500 750 guy sacmaligi nedir cidden. boyle duyduk diyenler var guzelce kaynagiyla soylerse guzel olur.kelime kelime duyum paylasan var ortalik iyice kalabalik oluyor
- 3 4 meslegi 2bin kisiye sigdirmak sacma en az1500 guy ve digerleri olmali bunun icin etkinliklere devam ederiz pareto bizi yonlendirir diye dusunuyorum
-
100 150 defterdarlık, 400 500 vmy hmu 50 geri kalan guy yanlışmıyım ? Tabloda kötü olan aradaki aylar .. şu konjektürde normal arkadaşlar .. sakin düşünün ama twetle sayı artırılabilir...
-
@gazot ile birşey olmaz. başvuruları acilen almaları için bastırırız gerekirse
-
Arkadaşlar 2018 puan yanacak mı ?
-
@Zzeynep milletin aklindaki tek soru
-
2018 kpss puanları kullanılacak mı? Bunu bilen aydınlatabilir mi?
-
Arkadaşlar burda konuşacağınıza tweet atın lütfen girelim gündeme yoksa daha çok bekleyeceğiz
-
Guy duy vmy nasil ayni gün olacak.Birde dguy alımı sonradan eklenir mi?
-
@sonunageldim tarihler twitterda varmis pardon ben goremedim resmi tam acmadigim icin. Arkadaslar buna hemen itiraz etmeliyiz kabul edilemez 2 yildir bekleyip ilanlar heba olacak resmeennnn
-
GUYu kurum içine kaptırdık, bizim de ağzımıza bal sürüldü gibi gözüküyor...geçmiş olsun
-
Şuan tüm konuları unutmuş hisseden bir tek ben miyim panik atak oldum nasıl nefes alıyorduk
-
Anlamaya çalışmayın, anlaşılacak bir tarafı yok ilanın.. tweet atarak sayıyı yükseltmek en mantıklısı.. 2000 için 2 seneden fazla beklemek çok acı hepimiz için..
-
100 kişilik hmy ilanı buna dahilse avukatlara kaç kiş ayırmışlar oda belli değil yandık kısacası arkadaşlar
-
acil yanıt bulması gereken soru 2018 puanı yanacak mı? 2020 puanı dahil olacak mı? bu ikisi yanıt bulmadığı sürece, sıkıntılı olan süreç daha da sıkıntılı geçecek demektir, özellikle 2018 puanlılar için.
-
@nic39 #İibfİkiBiniKabulEtmiyor hashtag
-
@technoman 2018 yanacak gibi duruyor kardeşim. Peşin peşin açıklanmış tarihler çünkü belki bir umut bir seferliğine mahsus 2018 puanlılarda başvuru yapabilir diyip 18 19 20 bu üç yılı dahil edebilirler
-
2018 kpss yanacaksa ne anladık bu işten..