ekşi'deki başlığa baktım arkadaşlar. sözde iibfli bana kalırsa iç düşman, 80 üzeri puanı olanların çoğunun mülakat gördüğünü iddia ediyor. bunun gibiler olduktan sonra işimiz zor. allah yar ve yardımcımız olsun.
technoman tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 24 Ekim 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı GUY Sınavı Hazırlık Platformu
-
RE: 7 Kasım 2019 Kpss A rezaleti
@rassal yazmayım diyorum kendimi zor tutuyorum. senin tembel dediğin insanlar her gün saatlerce ders çalışıyor. nasıl bu kadar basitçe bir yorum yapıyorsunuz. binlerce insan bir umut sınavlara hazırlanıyor. hedefine ulaşamazsa zaten özel sektöre kayıyor. senin gibiler de boş boş konuşuyor. hakikaten iibfnin düşmanı iibfli oluyor.
-
@heleloy satırlar dolusu yazdım ama buna değmeyeceğinizi düşündüm. kimse hakkında genellemeler yapıp, ön yargılarınızla yorum yapmayın.
-
RE: 19 Temmuz 2020 / 25 - 26 Temmuz 2020 KPSS A Grubu Alan Bilgisi Sınavı
Ben de bu sene kervana ciddi olarak ilk defa katılıyorum. Süreç boyunca her türlü not paylaşımı ve yardıma hazırım. Allah herkesin yardımcısı olsun.
-
RE: GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ MESLEĞİ
Öncelikle bilgilendirmeleriniz için çok teşekkür ediyorum.
Benim merak ettiğim konu tüm koşulları sağladıktan sonra sözlü sınavda elenirsek bizi ne bekliyor, bütün emekler boşa mı gidiyor? -
RE: KPSS A Grubu Nedir? Konuları Nelerdir? Nasıl Hazırlanılır?
@paretowilfredo Selamlar üstad, umutsuzluğa sürüklenen dostlarımıza, bizlere çok güzel destek oluyor ve içimizdeki tohumu yeşertiyorsunuz. Tecrübelerinize dayanarak benim şu soruma ne cevap verirsiniz merak ediyorum. Normalde bir 4 aydır Yds'ye hazırlanıyorum fakat önümüzdeki sınavda 70'i görmem pek mümkün değil. Şimdi tekrar Kpss sürecine dönüp Yds+Kpss devam etmek isteği var içimde, buna ne dersiniz?
-
RE: 2019 KPSS İçin Kullandığınız Kaynaklar Yeterli Oldu mu? Hangi Kaynaklar Sınıfta Kaldı?
Arkadaşlar 2020 için maliyle başlamayı düşünüyorum. Elimde Özgür Şahan'ın analiz maliye kitabı var. Üstteki yorumlarda bir arkadaşımızın yoğun eleştirisi kafamı karıştırmadı değil. Geçen yıllarda yakın bir arkadaşım aynı kitapla 30 üzeri net bıraktı. Diğer kitapları kullanıp 2019'da iyi yapanlar bizleri aydınlatırsa çok güzel olacak. Bu kitabı bitirip, yeni basımlar çıktığında farklı bir kaynaktan daha bitirmek mantıklı olur mu?
-
RE: 2019 KPSS İçin Kullandığınız Kaynaklar Yeterli Oldu mu? Hangi Kaynaklar Sınıfta Kaldı?
tavsiyeler için teşekkürler arkadaşlar. @Hayaller71 hocam kitap konusunda eleştirilerinize bir şey diyemem fakat buna bağlı olarak kursu şiddetle eleştirmeniz pek doğru gelmedi. ben 2 yıl önce gitmiştim bu kursa, sonrasında bazı nedenlerden ötürü sınava çalışamadım. içerisinde adem altay, erol bulut gibi bir hazineyi barındırıyor bana kalırsa. hiçbir kurs mükemmel değil. hepsinde her dönem illaki eksiklikler oluyor. saygı duyarım eleştirinize.
-
RE: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
arkadaşlar benim görüşüm, ekşi sözlük'ün de üzerine düşülmesinden yana. zaten twitter'da etkinlik olacak bir şekilde. sözlükte de gündeme girersek sesimiz daha çok duyulur. yazarlığı olan arkadaşlar, başlıklardaki yazarlara rastgele mesaj atabilir, destek olacaklarını düşünüyorum.
-
RE: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@RootofAllEvil haklısınız, ekşi sözlük söylediğiniz gibi trol dolu olsa da bir çok olayın gündeme ilk geldiği yerlerdendir. önemli olan başlığın yukarılarda durması. bugüne kadar iibf ile ilgili bir tek başlık gündeme getiremedik. en azından denemekte fayda var.
technoman tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 24 Ekim 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı GUY Sınavı Hazırlık Platformu
ekşi'deki başlığa baktım arkadaşlar. sözde iibfli bana kalırsa iç düşman, 80 üzeri puanı olanların çoğunun mülakat gördüğünü iddia ediyor. bunun gibiler olduktan sonra işimiz zor. allah yar ve yardımcımız olsun.
-
RE: KPSS ertelenir mi?
@Hayaller71 sen de kusura bakma yanlış anladım sanırım. Bizlerin bizden başka dostu yok.
-
RE: KPSS ertelenir mi?
Gönül isterki 18-19-20 hepsi bu sınava girebilsin, hepimiz biliyoruz ki bu sınavların tekrar gelmesi uzun yıllar alacak. Ben 18 mezunuyum belli sebeplerden hazırlanamadım sınavlara ve şimdi 20'ye hazırlanıyorum. bu sınava 18'liler girse biz giremesek çıtım çıkmaz, isyan edemem. Lütfen birbirimizi anlayalım arkadaşlar, şimdi ben de 2 yıldır işsizim 2020'ye girdiğim için hazıra mı konmuş olacağım. Sürecin farkındayım, herkes çok gergin ama artık yeter. Birbirimizi üzmeyelim, iibfli iibflinin düşmanıdır dedirtmeyelim. @Hayaller71 arkadaş herkes gergin burda, çıkıpta insanların aldığı puanı eleştiremezsin 80-85 az puan değil, belki de ne imkansızlıklarla alındı bu puanlar. Kimse kimseyi eleştirmesin, 2018'den durumu iyi olan arkadaşlar çalışın 2020'ye. Müfettişliğe odaklanın, monografi çözün, klasik sınav mantığıyla hazırlanın ve bizleri geçin. Birbirimize kin gütmeyelim. Allah herkesin yardımcısı olsun.
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
acil yanıt bulması gereken soru 2018 puanı yanacak mı? 2020 puanı dahil olacak mı? bu ikisi yanıt bulmadığı sürece, sıkıntılı olan süreç daha da sıkıntılı geçecek demektir, özellikle 2018 puanlılar için.
-
Alan ve B grubunu birlikte götürüp her ikisinden de güzel puan alan arkadaşlar, nasıl çalıştıkları konusunda buraya bir açıklama yaparlarsa çok sevinirim.
Kendi adıma alan iyi gidiyor ama nedense gün içine b grubunu bir türlü konumlandıramadım. -
@Willsmithh Sağolun hocam, biraz ayrıntılı ve sağlam gitmek istiyorum, biraz daha soruşturayım bakalım.
-
Kemal Yıldırım'dan makro çalışan bir arkadaşımız varsa ve yorumlarını buraya yazarsa sevinirim. Forumdaki rehberi de ayrıntılı bir şekilde okudum fakat net bir yol çizemedim.
-
Ben de bu sene kervana ciddi olarak ilk defa katılıyorum. Süreç boyunca her türlü not paylaşımı ve yardıma hazırım. Allah herkesin yardımcısı olsun.
-
@heleloy satırlar dolusu yazdım ama buna değmeyeceğinizi düşündüm. kimse hakkında genellemeler yapıp, ön yargılarınızla yorum yapmayın.