2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@rybzinski mayıs ta tüm sınavlar kaldığı yerden devam edecek. Virüs bi tek bize mi var
-
@zeynep25 yavaş ! Ben genelleme yapmadım. Bunun tespitini yapmak zor değil kaç kere gündeme girdik ? Gördük son etkinlikte kimin ne olduğunu ben milleti tek tek tespit etmedim. Gündeme bakınca görünüyor zaten. Neyse seninle polemiğe girmycm
-
Şu ilan metni verilirken bir Allah’ın kuluda bakanlığı uyarmadı mı bu ne belirsiz ilandır diye. İlanı verirken ya biz neye göre bölüştürücez adayların kafası karışıcak demedi mi? Şu gib de bir akıllı adam yok mudur ? Bu kadar kafadan savma bir ilan metni olur mu ? Bu ağza bal çalmaktan başka bişey değil . Kim öle kim kala diye verilmiş bir ilan
-
@mbguy sinava bile girmeden ilani gelen tek gruplar 2020ler cidden cok haksizlik. 3sinav ayni gun olmasida haksizlik buna karsi cikilmali
-
Arkadaşlar 1200 1300 gibi bir guy alımında puanlar kaça çıkar. Ankara ist büyük şehirler mesela kaçla kapatır
-
Araştırmalar sonucu sınavlara 2018 ve 2019 girecek gibi duruyor arkadaşlar. İlanlar sınavdan 2 ay önce gelmiş hep. Hesaplama yapıldıpında 2020 yetişmiyor sınava.
-
@hermoni123 ilan degilmiski bi sayin baskanim mujdecik, levet kircanini zam muhabbeti gibi bisey yani
-
#İibfİkiBiniKabulEtmiyor
Sayı arttırılsın
Sınavlar ayrı günlere dağıtılsın
2018 KPSS Puanı belirsizliği netleşsin...arkadaşlar burada aynı şeyleri konuşup duruyoruz. Herkes twitter'a ilan gündemi soğumadan, halen sıcakken tepkimizi koyalım.
-
3 sınav aynı gün zaten otomatik elenmiş oluyoruz.Hala bu ilana sevinenler var.Bu sartlarda herkes guyu sececek.Duy vmy ne olacak Allahım sen bizlere yardım et.Bu nasıl bir ilan.
-
@zenginmemur sen şimdiye kadar neye sevindin ki ilan gelmez isyan edersin ilan gelir isyan edersin
-
@akncıı sen önce bi konuşma tarzına dikkat et. Saygı sana uğramamamış anlaşılan. Hadsiz. Sen kimsin ben senle polemiğe gireyim.
-
@akncıı polemiğe girip cevap da verme lütfen.
-
-
ısrarla devam ettiğimiz etkinlikler sonucunda bugün ilana yönelik açıklama yapıldı, sınava henüz çok var belirsizliklerin giderilmesi için ve sayının arttırılması için bugün gündeme girelim dostlar. herkes bol rt ve fav etsin. bugünden oturup ders çalışmanın bir anlamı yok. zira bu alım sayıları ne 2018 ne de 2019'lulara yeter. daha fazlasını hak ediyoruz. bunun için de sesimizi daha gür bir şekilde duyurmamız gerek.
#İibfİkiBiniKabulEtmiyor
-
@akncıı buruk sevinc diyelim.En az 1000 guya kim sevinsin.
-
@Adam-Keeynes kapsamalı da zaten aksi halde bu sene ilk kez girecek olanlar bir daha kim bilir ne zaman ilan görür
-
#İibfİkiBiniKabulEtmiyor hadi arkadaşlar dewamke nasıl olsa evdeyiz hepimiz yeni bir olay olmadan girelim gündeme
-
Burada tartışmayalım tweterda tartışalım haydi etkinliğe arkadaşlar
-
Tüm sınavlar aynı gün
-
@Blueberry 3 sınavında sözlü tarihi aynı güne verilmiş rahat 7 8 bin kişi var mülakata girecek tarihlerde değişiklik olacaktıe bence