2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@zenginmemur hocam kesinlikle herkes bir ilan sececek digerleri cop olacak 2 yildir bekliyoruz kafadan 2 ilani elemek cok cok kotu.ilan resmi gazetede cikmadan buna itiraz etmeliyiz aksama sakin kafayla grupta puan sormalar azalinca kararlastirilir durum
-
@Adam-Keeynes ilan tarihine bakmayın bence İlan zaten şimdiden geldi başvuru tarihleri önemli son iki guy alımının başvuru tarihlerinin başlangıcıyla sınav tarihi arasında 2017de 34 gün 2018de 45 gün var yani 10eylül sonuç açıklanma tarihini baz aldığımızda 24ekimdeki sınav için gayet makul bi başvuru süresi kalıyor
-
2020 yi kapsamaz 2020 kpss öncesi ilan verilir 18 19 girer
-
Bu ilan ölü doğmuştur.Sebep soranlara tek tek açıklarım.
-
@zenginmemur işte o yüzden etkinlik yapıyoruz ya dostum nerden tutarsan tut elinde kalıyor ilan
-
Gelir uzmani icin 80/ustune cikarmi puan ongorusu olan varm mi?
-
@guyguy26 2020 dahil olursa 85'i bile görebilir.
-
2018 puanıyla girebiliyor muyuz sınava şimdi ben anlamadım ?
-
Arkadaşlar devlet dili kullanın napıyosunuz
Rica ediyorum.. -
silinmiştir
-
@kemankeşş 2 senedir bekliyoruz ne acelesi vardı diyor. Yazık ..
-
@kemankeşş ben de amme hizmetimi yerine getireyim, link:
https://twitter.com/aykuterdogdu/status/1240925278056128513 -
@akncıı linç edecem twit da ona da yazın çok sinir oldum 7 ay sonraki istihdamın planlanmasının nesi saçma her bakanlık üzerine düşeni yapıyor
-
@Fischer Ama çok dokundu hep beraber yüklenelim
-
2016 yılı tek yıl geçerliyken bile mağduriyet oluşmadı, yıl bitmeden alım yaptılar. Madem öyle 2017‘de tek yıl için alım yapılmayacaktı o zaman. 2018 dahil edilip guy, dguy alınmalıydı. Resmen 75 puanla dguy oldular. Gelen gideni aratıyor. Mehmet Şimşek varken yılda iki kez olan guy, Naci Ağballa yılda bire düştü. Şimdi Ağbal’ı mumla arıyoruz. Ahh ah..
-
@Nantes 2018 de ilan 18 haziranda geldi 18 ağustos sınav oldu. Arada 2 ay vardı. 26 ekimde yapılacak sınavın. Ağustosta ilan gelir 2018 ve 2019 u kapsar. 2018 her halükarda başvurur 2020 açıklanana kadar geçerli olacağı için. Ama 2020 yetişmez. Sınava 2018 2019 2020 de sokmazlar. 2018 ilan görmedi daha maliyeden
-
Aykut Erdoğdu mv musveddesine aynen şunu yazdım.
1d
Sen ne konuşuyorsun, biz 5 yıldır atama bekliyoruz 500 bin ibfli 2 yıldır sırf ilan bekliyoruz, 20 bin öğretmen atanırken niye sustun ey mv olmuş oturduğu yerden konuşan milletin vekili... Önce araştır sonra öğren sonra yaz. -
Arkadaşlar #AykutErdoğduÖzürDile etiketi ile Twitter'dayız. Herkesi bekliyoruz. Kesinlikle linç yemeyi hak etti. Çıkıp hepimizden özür dileyip twitini silmeli
-
@jellinek elimize ne gececek, enerjimizi diger tag e harcamaliyiz
-
@jellinek kesinlikle hakketti arkadaşlar bu kadar seviyesiz bir paylaşım beklemezdim muhalefet kanadından hadi yapalım şu işi