2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@Fischer bu nasıl bir aymazlıktır? insanlar yıllarca emek vermiş, yıllardır işsiz, beyefendi tarih beğenmemiş. 2 gün önce, eğitime ara verilmesine rağmen 20.000 öğretmen ataması yapıldı, çıkıp buna niye ses edememiş?
-
Öncelikle sorulması gereken sorular..
- Vergi müfettiş yardımcılığı, guy ve defterdarlık uzman yardımcılığı sınavı nasıl aynı gün olur?
- Hadi bir düzenlenme yapıldı bu üç kadro için, neden hiçbirimizin haberi yok?
- Yüksek puanlı alan bir aday bu puanı şansını artırmak için alır her sınava başvurabilmek için .. neden hepsi bir tarihe sıkıştırılır ?
- 2000 sayısı 2 senedir beklenen GUY için, 5 senedir beklenen defterdarlık için, 3 senedir beklenen vergi müfettiş yardımcılığı için nasıl yeterli olur?
- 2018 puanlı adayların 2 sene boyunca puanlarını belli başlı kadrolar dışında kullanmamaları nasıl telafi edilir?
Bu sorular böyle uzar gider.. rica ediyorum öncelikle sakin olup öncelikle ibbf nin yıllardır alamadığı kadroları hak ettiği sayılarla! ayrı ayrı almak için mücadele edelim..
Yoksa 2000 kişilik bir sayıya üç kadro canımızı çok yakacak.
-
Müjdenin içinde onlarca soru... Ah sn bakan ah...
-
bir guy olarak arkadaş, eş, dost için süreci takip ediyorum. bugünkü tweet malesef yüzleri pek güldürmedi. hakların saklı kalıp da iptal edilen VMY'si olsun, 2 yıldır açılmayan GUY'u olsun rakamlar son derece yetersiz.
Sadece GUY'un 2000 olması bile bi nebze güzel olabilirdi. tweet'e göre 3 sınav aynı gün olacakmış gibi bi durum da söz konusu.
inşallah ilana gidilmeden önce rakamlar ve tarihler bakımından bi düzenleme yaparlar.
tabii iibfde bi türlü sosyal medya üzerinde öğretmen ve sağlıkçılarınki gibi bir baskı grubu oluşturulamadığından istekler sonuç vermiyor. -
Arkadaslar ilan 2020 puanını kapsamaz çünkü ilan sınavdan en az 1.5 ay önce veriliyor. Bu da 9 eylüle falan tekabül ediyo ki geçen alımda ilanla sınav arası 2 aydı. 2020 sınav puanının açıklanma tarihi 10 eylül. Puanlar açıklanana kadar ilan yayınlanmış oluyo. Tabi ekstra bi durum yaratıp 2020 puanlıları da susturmak için ilanı bekletmezlerse
-
2020 puanları dahil olur mu olmaz mı dan önce 2000 sayısının asla bu üç kadro için yeterli olmayacağını anlasak, bunun için odaklansak keşke.. Eylül 10 açıklanma tarihî kpss nin ama bu daha önce açıklanmaz demek değildir ki geçmişte örnekleri oldu.. artık hak ettiğimiz sayıları görmek için odaklanalim.. yoksa baksanıza verilen 2000 e bile muhalefet olunuyor düşüncesizce..
-
@guycuu 1 gün arayla ayirmazlar gibime geliyor. Çok üstünkörü verilmiş. Yan detaylar hep havada
-
3 sınavında aynı gün yapılacağını sanmıyorum açıkçası. Yani yeni bir format geliştirmiş olabilirler mi bilmiyorum ama. Mesela kpss sınavı gibi bütün maliye kadroları için tek bir ortak sınav test usulü yapıp daha sonrada kadrolara başvurma hakkı verip puanı tutanları ilgili kadroların mülakatına çağırırlar mi? Böyle bir düzenleme teknik olur maliye bu düzenlemeyi bu aralar yapar mı orası muamma.
-
@LioN yalnız ilginç ve değişik bir bakisacisi :))
-
Vmy klasik olacaksa 4 oturum şeklinde 2 güne yayılıyor.Duy ve guy ayni formatta
-
@zenginmemur dostum bu tarihler ve belki sayılar bile bence değişir. 6 ay var! Yarım sene! Oynamalar çok olur gibi duruyor. En azından değişikliklere çok açık.
-
@strtmn zaten onuda anlamadım ki şimdiden niye duyurdu bakan?
-
@zenginmemur söz verdi ya, virüs dolayısıyla da ertelendi bence yoksa gelecekti Nisan Mayıs gibi. Duyumlaar iyice kuvvetlenmisti. İlanı veremedi, müjdeyi verdi bence. Öyle gözüküyor.
-
Arkadaşlar guy da sayı arttırılması için etkinliğe devam edicez ancak bizim baska alımları da almamız ve guy taban puanlarını rahatlatmamiz gerekiyor. Bunun için sınav öncesi gelmesi muhtemel kitlesel alımlardan biri olan Sgk Denetmen yardımcılığı için yarın etkinlik yapicaz twettarda. Puanım yetmez gelse banane kaygısı gutmeyin bu ilan gelirse yüksek puanlı 400 500 kişi gidicek önünüzden guy da taban puanlarin düşmesi için etkili bir alım. Biz birlik olmadikca emeklerimiz çöp olmaya mahkum .
-
@zenginmemur açıkladığı Ekonomik paket kapsamında bakın her yere alım yapıyoruz algısı için olabilir, ve bu 7 ay sürecinde demeçlerdede kullanılacaktır diye düşünüyorum
-
@zenginmemur zaten kafası karışık olan ibbf linin beynini iyice yemesi için herhalde. Çık işin içinden çıkabilirsen hadi.. avukat, guy, defterdar, vergi müfettiş yrd, hazine ve maliye uzmanı sayı 2000.. aralarında paylaşır paylaşır dururuz artık
-
Arkadaşlar Bekir BAYRAKDARIN mail adresi var mı ? Ben sekreterle konuştum talebinize bağlı dedi 2018 puanı geçerli olması kpss den çnce başvuru alınması filan. O yüzden mail adresine herkes yazsın 2018 puanları için. Mail adresini de paylaşsın bilen biri varsa.
-
@Ertuğrul-Bey sekretere bak be
-
Ayrıca 2020 KPSS-A önce gelmesi için gelinden geleni yapmalıyız.Arayalım
-
@hayırlısı035, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Ayrıca 2020 KPSS-A önce gelmesi için gelinden geleni yapmalıyız.Arayalım
Arkadaşlae bugün olan olaylar gelişmeler sonrası anladık ki gayet güzel duyuluyoruz bize düşen hazır Bakan Bey de böyle bir açıklama yapmışken etkinliklere hız kesmeden yüklü tw lerle gündemde yer etmek devam edelim