2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@harmanHH herkes her yere yazsın artık eskisi gibi değil hiç bir şey her yerden emeklerimizin karşıtlığını söküp alacağız. Bundan sonra ne olursa olsun hak aramaya devam artarak devam
-
@harmanHH artık daha çok bastırıyoruz Etkinlikler vs
-
@varol hocam benim dün ki iletilerime bakarsan ki Burdada tivitter da da aynı durum hakimdi. Bakan bey cevapta vermeyince BU İŞ BİTTİ DEDİK. Bitti dedik ya bosa gitti dedim bu kadar emek. O yüzden önümüzü net görebiliyoruz. El birliğiyle soru işaretlerini de kaldırırsak tamamdır. 18liler biraz korkuyor anlıyorum ama rahat olun dostlarım öyle bir durum olsa şimdi açıklamazdılar. 20de girecekleri kapsamaz. Şimdi topluca soru işaretlerini atmanın ve önümüze bakmanın vakti. Evet daha iyisi olabilirdi ama dediğimi unutmayın en umutlularımız bile BİTTİ demişti. Lütfen oflamayı bırakalım. Ve daha fazlası için baskı kuralım.
-
Hepsi aynı gün olmaz umarım ya çok saçma olur öyle olursa
-
@Zzeynep yanmasa bile 2018-2019-2020 birlikte girecek diyorlar.o zaman daha kötü olur.
-
3 sınavı aynı anda yapmak binleri toplamak kolay iş değil bunu düşünürler umarım.
-
@LioN 3 birilikte olursa daha kötü 85 veya 80 görür.
-
@hayırlısı035 kim diyo bunu dostum ? tarihte böyle birşey mi var ? Dursunlar daha bir sınava girsinler yahu alım kovalamadan. Şuan bizide kapsasın diyenlerin bir çoğu puan dahi alamayacak ya. Öyle bisiy olma ihtimali yok. İki yılı kapsar. Başvuruları onlardan önce alırlar. Şimdi bir başladık mi baskıya haftaya başvurularımızı alırlar.
-
@hayırlısı035 hocam olmaz öyle bir şey ,
Nerde görülmüş biraz zaman geçsin kemikleşir. -
3 sınavın aynı anda olması puanları da yükselteceltir, çoğunluk haliyle girmese bile kendini garantiye alma adına hepsine başvuracaktır
-
@sonunageldim bide bütün 100 lükler bu sınava başvurur.
-
@Adam-Keeynes hocam ilan diyosunuz hala ilan zaten geldi daha nasıl bi ilan bekliyosunuz bundan sonra olacak olan başvuru tarihlerinin açıklanması onda da geçmiş sınavlarda başvuru tarihlerinin ne kadar önce başladığını yazdım ortalama 35 40 gün
-
@felix-felicis kesinlikle sinava 1 ay kala ilanlar geldi pes pese onlar da ayni gun olmadi herkes rahatca iki sinav gordu tekerrurde olusmadi
-
@lannisterjk guy ilanının başvurularının 2 -3 ay önce başladığı görülmüş mü hocam?
-
Bu sgk icinde bir operasyon yapılmalı, ne kadar sayi artarsa şansımiz o kadar artacaktır
-
@Nantes hani ilan hocam atsana link bana ben mi bilmiyorum. İlan değil gelen yanlış anlıyorsunuz
-
Maliye bakanı "eli kulağında" ile başlattığı süreci bugün yaptığı ilan açıklaması ile "yürekler ağızda"ya çevirdi. Hadi hayırlısı.
-
@Nantes baskan 2000 atama izni aylar önce verilmisti zaten, bunu şimdi süpriz kutudan cikar gibi müjde olarak sunuyor bize. Suan verilen mujde sadece 2018 puanlilarin kafasini karistirmis durumda. Zaten karman corman olan kafa hep gitti anasini satim
-
@karar devlet dili nasıl oluyor?
-
@lannisterjk whatsapp gruplarda birileri illa 2020 dahil etmeye çalışıyor.