2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Merhaba YL yapmaktayım 3. senem ve tezimi yazmadım. Askerlik durum belgemde 12 Eylüle kadar tecilli gözüküyor fakat büyük ihtimalle Haziranda tez vermeyeceğim için geri cekilebilir. Sınavın hazirana kadar geleceğini düşünerek bahar döneminde farklı bir YL' ye başlamamıstım şuan pişman oldum sınav çok geç geldi. İlk açılan yerlere başvurmayı planlıyorum. Böyle bir süreç yaşamış ya da yaşayan var mı acaba ne yapılması gerektiği hakkında tavsiye verebilir misiniz ?
-
@kemankeşş Şu an ilan metni gib başkanında talepleri ona iletmemiz lazım. Sekreterde onun sekreteri. Ciddiyim bu konuda. Ki pareto da aynısı yazdı zaten twitinde. Talep olmazsa değişmeyecek erken tarihe başvuru tarihlerini almamız lazım.
-
@Ertuğrul-Bey aynen hocam size güveniliri bir nicksiniz tanıyorum devam etmeliyiz etkinliklere
-
@Ertuğrul-Bey o zaman Berat Bey ve Gib üzerinden etkinliklere aramalar yapmalıyız
-
@Ertuğrul-Bey bekir bayraktar twit hesabı var mıydı
-
@kemankeşş Yok sanırım bnce de 2018 geçerli olması için yarından itibaren talepleri yazmamız lazım 20 gün erken alsalar mağdur olmayız.
-
@Ertuğrul-Bey gib başkanın mailli var.Hatta zamanın etkinlik yaptık.Mail atarken yıldızı işaretleyin yoksa spama düşüyormuş.
-
@kemankeşş var
-
@hayırlısı035 sanki değişmişti sonradan baya yüklenmişlardi maille
-
@hayırlısı035 tamam hocam bu Bakan Bey ve Bekir Bey ön planda tutularak etkinlik yapacağız
-
@kemankeşş bilmiyorum araştırmak gerekir
-
Bir metin yazalım buraya bırakalım hem cimerden hem de mail adresine atalım madem.
-
2017 yılında Akdeniz üniversitesi kamu yönetimi bölümünden mezun oldum.2018 yılında yapılan kpss alan bilgisi sınavına girip yüksek bir puan almış bulunmaktayım. Son yıllarda ki zorlu koşullardan ötürü sınav ile alanımla ilgili ilanların arasında ki süre oldukça açılmıştır. Hazine ve maliye bakanımız sayın Berat Albayrak bu gün itibariyle ileri tarihli bir ilan metnini yayınlamıştır. Bakanımızın metninde bazı hususlar muallakta kalmıştır. 2018 yılında puan alan benim gibi bir çok arkadaşımın kafasında 24 ekimde olan yazılı sınava girip giremeyeceğimiz düşüncesi geçmektedir. Bu süreç boyunca oldukça mağdur edildik. Bekledik. Bakanımızın bizi bu süreçte aydınlatmasına ihtiyacımız var. 2018 yılının puanlarının yanmaması için ilan edilen sınavın başvuru tarihlerini 2020 sınavı sonuçlanmadan gelmesini talep etmekteyim. Böylelikle 2018' de sınava girenler mağdur edilmemiş olacak. Emeğimizin karşılığını eşit şartlar altında yarışarak alacağımızı umut ediyorum.
-
@Ertuğrul-Bey, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
2017 yılında Akdeniz üniversitesi kamu yönetimi bölümünden mezun oldum.2018 yılında yapılan kpss alan bilgisi sınavına girip yüksek bir puan almış bulunmaktayım. Son yıllarda ki zorlu koşullardan ötürü sınav ile alanımla ilgili ilanların arasında ki süre oldukça açılmıştır. Hazine ve maliye bakanımız sayın Berat Albayrak bu gün itibariyle ileri tarihli bir ilan metnini yayınlamıştır. Bakanımızın metninde bazı hususlar muallakta kalmıştır. 2018 yılında puan alan benim gibi bir çok arkadaşımın kafasında 24 ekimde olan yazılı sınava girip giremeyeceğimiz düşüncesi geçmektedir. Bu süreç boyunca oldukça mağdur edildik. Bekledik. Bakanımızın bizi bu süreçte aydınlatmasına ihtiyacımız var. 2018 yılının puanlarının yanmaması için ilan edilen sınavın başvuru tarihlerini 2020 sınavı sonuçlanmadan gelmesini talep etmekteyim. Böylelikle 2018' de sınava girenler mağdur edilmemiş olacak. Emeğimizin karşılığını eşit şartlar altında yarışarak alacağımızı umut ediyorum.
Bu örnek metni herkes kendisine göre düzenleyip göndersin bence.
-
@Ertuğrul-Bey olabilir bi de twitter arkadaşlara soruyum
-
@hayırlısı035 Mail adresini bulabilirseniz güzel olacak.
-
@Ertuğrul-Bey 2018 Akdeniz benim de çeko hocam tanışıyor muyuz acaba
-
@kemankeşş Bir arkadaş atmış twitterdan ondan aldım bende dostum Ben Balıkesir mezunuyum
-
@cnkn katılıyorum. sosyal medyada birlik oluşmamasının asıl nedeni de bu etkinlikleri yönetecek kişilerin olmaması. öğretmenlerin hesaplarına falan şöyle bakıyorum da öğretmen atamaları için açılan hesaplar birbirleriyle etkileşim içerisindeler. herkes birbirini takip ediyor. 62 bin takipçili hesapları var ve bunun gibi sadece twitterdan da değil facebooktan da çağrı yapılıyor. ancak iibf için böyle birlik oluşmuş değil. insanlar birbirlerini takip etmiyor, şahsi hesaplar kullanılmak zorunda değil, etkinlik için ayrı hesap açılıp öyle destek olunabilir. bizim eksiğimizin bu olduğunu düşünüyorum. murat güzelli hocamız ve birkaç arkadaşımız ile başlıyor etkinlik duyurularımız, bu kişilerin sayısı artmalı. ben kendi adıma üzerime düşeni yaptığımı düşünüyorum. etkinlik gününde 300 tweet/fav/rt 'den sonra engel geliyor bu nedenle 3 tane hesap açtım.
-
Bazı şahıslara içimizdeki irlandalıdır. Bu şahıs 2018'lerin ilanın gelmesi için her türlü etkinlik yaptı. Biz 2 sene bilgileri taze tutmaya çalıştı. Mesala ben hem 2018 hem de 2019 aynı puanı aldım.Bu daha puanı olmadan konuşmaya başladı.