2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@Ertuğrul-Bey hocalarim boyle hikayemsi destansi mailleri okumuyorlarmis.lutfen karsi muhattabimizi bilelim destansi yazilar es geciliyor.isteklerimizi net soylemeliyiz kimse anlamiyor yoksa sen benden baska.
Sinav tarihi konusunda dert belli.
Sayin gib baskani 2 3 yildir bu ilanlar bekleniyor hepsi ayni gun olursa puanlarimiz bosa gidecek yillarin emegide bosa gidecek.biz her sinava haziriz bekliyoruz hepsini farkli gun yapin basarimizi emegimizi gosterebilelim
Boyle bir yaziyi basta sinavlari yazarak toparlayip gonderelim yeterli. -
@sonunageldim ayrica ilan 2020 kpss oncesi verilmesini talep ediyoruz 2018puanlari yanmamasi icin.2018 2019puanlari birlikte kullanilabilmesi ici gibisinden bisi ekleyelim.ama istegimiz net cumlemizde net olsun
-
Bence bu ilan gelişi güzel sus payı olarak verildi. Zaten şu an virüsle uğraşıyoruz bide siz çıkmayın ordan der gibi. Eminim ki ilerleyen zamanlarda tarihte değişiklik, ilanda düzeltmeler olacaktır.
-
@sonunageldim Haklısınız bu yönden düşünemedik. Ben sadece cimerden attım. Ama mail adresi olursa daha kısa şekilde atarız.
-
Murat Güzelli hocam diğer hocalar gibi uzaktan izlemedi bize(yani İİBF) hep destek oldu.Allah Murat Güzelli razı olsun.
-
Virüs olayı olmasa büyük ihtimal Nisan ayında ilana çıkacaktı.Bu virüs işi herşeyi bozdu. Ne yapıp edip Mayıs ya da Haziran ayına alınmasını sağlamalıyız.
-
@eomer tukurdugumun virusu desem size kabalik etmem umarim hocam ama haketti
-
@fatos Kabalık değil de dostum, virüs bulaşabilir
-
@ćekonomist, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Bence bu ilan gelişi güzel sus payı olarak verildi. Zaten şu an virüsle uğraşıyoruz bide siz çıkmayın ordan der gibi. Eminim ki ilerleyen zamanlarda tarihte değişiklik, ilanda düzeltmeler olacaktır.
Katılıyorum hocam. Ara o kadar uzun ki bir ilan daha verilir.
-
Bugün gelen az kadro sevindirmedi.Beni gazete ilanı niteliğinde ve etki alanı geniş yerde bizde bahsedilmesi...Bakmaya doyamıyorum.Bedavadan ilan.Bu güzel olayın olması sağlayan arkadaşım @aysgu_l çok teşekkür ederim.
-
2018 -2020 kavgası çok can yakacak gibi . 2018 puanı olup 2019 da puanı olmayanlar zaten guya hazırlanacaktınız kpss den de minimum 80 üstü alır(sın)ız . Ortada bi adaletsizlik tabiki var umarım düzeltilir ama bu haliyle de önemli olan hazırlıklara geç kalmadan başlamak hem kpss puanı almak hem de guya hazırlanmak
-
Bende aynı şekilde düşünüyorum. Sus payı olarak ekime kadar bişey beklemeyin ama susun denmek için verildi. İlerleyen zamanlarda tarihler ve sayılar belirlenecektir. Aynı ç anda değil ama sabah öğlen veya 1 er gün arayla olacağını düşünüyorum bende.
-
bekirbayrakdar@gelirler.gov.tr Gelir İdaresi Başkanına kibarca 2018 puanları geçerli olması talebimizi iletelim arkadaşlar.
-
Saat 20. 00 da Twitter etkinliği var arkadaşlar kadro yetersizliğine tepki koymak için tag: iibfmagdur rica ediyorum herkes en az 10 tweet atsın duyuralım sesimizi
-
@DaronAcemoglu, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Saat 20. 00 da Twitter etkinliği var arkadaşlar kadro yetersizliğine tepki koymak için tag: iibfmagdur rica ediyorum herkes en az 10 tweet atsın duyuralım sesimizi
Özellikle 2018 KPSS'ye giren arkadaşlarımız mağdur olmaması açısından tarihlerin öne alınmasına vurgu yapalım. Bir de alım sayısının artırılması.
-
@ErtuğrulBey
İyi akşamlar sayın başkanım. Biz 2018 kpss ye girip +85 üstü puan alan iibf li leriz. Bugün sayın bakanımızın açıkladığı takvime göre eğer 2020 kpss den sonra ilan gelirse bizim puanlarımız yanmakta ve zor durumda kalmaktayız. Bu konuyu da göz önüne alarak ilan tarihini belirlerseniz puanlarımızın geçerliği de bitmemiş olacak. Teşekkür ederiz. -
@eomer yahu baskan virusde virus , bi bizemi var bu virus, ögretmenler sapur şupur bize virüs.
-
@maliyeci16, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@ErtuğrulBey
İyi akşamlar sayın başkanım. Biz 2018 kpss ye girip +85 üstü puan alan iibf li leriz. Bugün sayın bakanımızın açıkladığı takvime göre eğer 2020 kpss den sonra ilan gelirse bizim puanlarımız yanmakta ve zor durumda kalmaktayız. Bu konuyu da göz önüne alarak ilan tarihini belirlerseniz puanlarımızın geçerliği de bitmemiş olacak. Teşekkür ederiz.Elinize sağlık.
-
Başladı etkinlik haydi arkadaşlar #iibfmagdur
-
@eomer evet aldığımız haber doğru cıktı ancak malum virüsten dolayı ertelendi.Bir müddet sonra gidişata göre belki biraz daha erkene alabilirler.