2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Arkadaslar ekim dedigi hazine ve maliye uzman yardimciligi tarihi.guy icin filan tarih vermemiski ben mi yanlis okuyorum sizimi yanlis anliyorum anlamadim
-
Her sene daha kötüye gidiyor bu iş.Sinav arasi zaman giderek artıyor.Allah emek veren herkese karşılığını versin. 2 önce ki alımda atanmış biri olarak o zaman da süreç çok uzamıştı her asama ayrı bir sıkıntıymış. Dayanmak çok zor ama bir gün elbet karşılığını alacaksınız.
-
Arkadaşlar face de falan 500 750 guy gelcek 85 üstü kapatcak öldük bittik gibi şeyler okuyorum pareto üstadın dediği gibi ben guy un 1200 1300 olacağını diğerlerinin de bölüştülceğini düşünüyorum bu sayı da 85 lere çıkmaz lütfen kendimizi aşağı çekmeyelim. Evet 2018 kpss sonraya kalması puanları yakıyor. Benimde 2018 puanım yüksek ancak şuan elimizden gelen oturup 2020 kpss ye asılmak çünkü aylardır kendimizi paraladığımkz halde bize sus payı verildi ve umurlarında değiliz. Lütfen kendinizi aşağıya çekmeden Bi planla herkes yolunu çizsin.
-
#İibfİkiBiniKabulEtmiyor
Sayı ve tarihler konusunda bakan beye yazalım. -
Bütün sınavların aynı gün olma olasılığı var gibi. Öyle bir şey olursa sıkıntı büyük demektir
-
@mahalkme https://twitter.com/BeratAlbayrak/status/1240914063338725376?s=19 yaziyor burda sinav ve sozlü mülakat tarihi
-
@DaronAcemoglu İrlandalı İskoçyalı bilmem hocam benim 2018 da 2019 puanım da hepsine yeter, yok ona başvuran ona başvuracak diyenler mi ararsınız 70 puanı olup iyi oldu diye sevinen mi? kimsenin puanını küçük görmüyorum nasıl çalıştığını bilemeyiz evet bizimde nasıl puan aldığımızı bilemez sözüm size değil yanlış olmaasın.İrlandalılara doldum artık.
-
Arkadaşlar biz bu ilanı da etk sayedinde getrdk.sessimizi çıkaralm bu sayı çok az daha da ezdirmeylm kendimizi sadece guy için beklediğimiz sayı toplamda verilmiş.sanki sus payı gibi.
-
#İibfİkiBiniKabulEtmiyor şeklinde atalım tweetleri arkadaşlar
-
@DaronAcemoglu 2018 lee ile bu sene girecek sayısı artırmak amaç bence başka sebep olamaz
-
@varol ozur dilerim hocam ben onu gormedim dogruymus
-
Yahu surda konusacagimiza bakana yazalim allah için ya
-
20 bin ögretmene şapur supur bize yarabbi şukur. Birde belirsiz bi ilan
-
@sneijder5 yetmesine benim de yetiyor hocam hatta sadece 2019 puanı var elimde ama adalet hepimize lazım biz sadece 2000 Guy beklerken toplam sayı 2000 geldi ve tarihi de çok geç sesimizi duyurmamız gerekiyor bence sosyal medyada
-
@akncıı umarim oyle olur yoksa 2018 olarak buyuk magduriyet yaşarız
-
Arkadaslar onumuzde sgk var ortalama 400 kisi aliyor bu sayi az degil en azindan sgk yi kpss oncesine cekebiliriz
-
-
Aynı gün sınav nasıl olacak?Guyu seçen vmy olamayack mı?
-
Arkadaşlar etkinlik başladı lütfen tweet atın trendlere girelim #İibfİkiBiniKabulEtmiyor
-
aynı gün olursa nasıl olacak dostlar ya örneği var mı bunun