TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı

KPSS A
    2020 gelir uzman yardımcılığı sınav
    870
    15593
    2614302
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • W
      whshw Son düzenleyen:

Kadro dağılımları nasıl olcak

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • D
        DaronAcemoglu @Su28A Son düzenleyen:

@Su28A 2 ihtimal var bana ya 2018 puanları yanacak ya da 2020 sınavının puanıyla başvuru yapılamayacak bu sınavlara diğer ihtimalleri düşünmek bile istemiyorum ama yinede yazayım 2018 2019 2020 puanlarının hepsiyle başvuru yapılabilir ki bu bizleri müşteri gibi gören devlet için en karlı ihtimal yaparlar mı? evet yaparlar ama inşallah böyle bir durum olmaz

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
        • V
          varol Son düzenleyen:

Gencler herkes kendine gelmeli ve 2020 kppsye hazirlanmali bence, biz bu haberi 3 ay once almistik zaten. 2000 kadro haberi daha yeni bir haber degil. Bu mijde sadece cenenizi kapatin demek. 2018 piç olacak, 19 ve 20 den alim yaparlarsa koskoca 2 senem bosa gitmis olacak. Velhasil ne kadar kizsakta rakam üzsede calismaya deger. 2020 kpssye hazir olalim

UZUN DÖNEMDE HEPİMİZ ÖLÜYÜZ...

• Z
            zeynep25 @akncıı Son düzenleyen:

@akncıı korona ile ne alakası var. 20.000 öğretmene korona hiç işlemiyor maşallah. Bu krizin ortasında 20 bin öğretmen alımı yaptılar. Şimdi bizden ala ala 2000 kişi alıyorlar, hemde ta ekim de sınav. Küfürden daha beter.

akncıı 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
            • A
              anilazi1 TCMB Yasaklı Son düzenleyen:

@paretowilfredo üstat bir yorum yap bize çelişkide kaldık

• M
                mbguy @anilazi1 Son düzenleyen:

@anilazi1 kpss sürecinden o kadar koptum ki halen kendi dönemimdeki gibi zannediyorum 🙂 teşekkür ederim bilgilendirme için 🙂

Ya güllerin açacağı vakti sabırla beklemeli ya gül bahçesi düşlememeli.

• 0
                  0626 Son düzenleyen:

Ösym sınavlarının ertelendiği bu dönemde 2020 kpssnin akıbetide belirsiz şu an aslında.Başvuruyu şimdiden alıp sınavı o tarihte yapma ihtimalide var

• eomer
                    eomer Son düzenleyen:

Sayı çok çok az,tarihleri aşırı ileri.Mayıs ayına 3000-4000 kişi olarak gelseydi daha doğru olurdu.

Atçanyurt'tan selam getirdim.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                    • D
                      DaronAcemoglu Son düzenleyen:

Eli kulağında demişti sayın bakan hakikaten öyleymiş tam 1 yıl sonra sözlü sınavına girebileceğiz herşey yolunda giderse vay be hakikaten eli kulağındaymış

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                      • M
                        müfettiş_37 Son düzenleyen:

Sınavları yıl sonuna atmaları çok kötü olmuş ve benim dikkatimi bi şey çekti 3 ünvana da sınav gününü aynı verilmiş ozaman yönetmelik değişikliği ile birlikte bddk tarzı mı yapılacak acaba. 3 ünden birini mi seçtirecekler

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                        • A
                          ahmetozcelik35 Rekabet Kurumu Son düzenleyen:

şöyle bir şey yapabilirler; sınav başvurusunu 2020 kpss'den önce alırlar ve böylece 2018-2019 puanları ile alım yapılır. ancak sayı çok az. 500 kişilik vmy iptal edilmişti, o sayının geri verileceğini varsayarsak, 1500 kalıyor. 100 kişi hazine ve maliye uzman yardımcılığı kadrosu olacak. kaldı 1400, avukat kadrosu da bunun içinde olacak. bir diğer sıkıntı ise, bu sınavların hepsi aynı günde mi olacak? o zaman sınav seçmek zorunda kalacağız, bu da kötü olacak.

• G
                            guyguy26 Son düzenleyen:

Bu alimida yapar artik 2 sene yine alim falan yok 😞 ilan geldi sevinemiyoruz soru isaretleri dolu .

• akncıı
                              akncıı @zeynep25 Son düzenleyen:

@zeynep25 arkadasim en erken hazirana kadar devam etmesi bekleniyor bu sürecin. Nasil daha erken yapabilir sinav. Kpss oncesi alir basvuruyu. Ilan gelmez niye gelmedi ilan gelir niye geldi. Neyse ben polemige girmeyecegim. Size ozel soylemiyorum ama etkinlik icin yapilmasin diyenler bugun konusuyor. Susup otururursan buna da seviniriz dogal olarak

D 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                              • K
                                karar Son düzenleyen:

Ver mehteri ver ver coşkuyu vay bee ; inanın demiştim .. şükürler olsun :))) hayırlı uğurlu olsun hadi bismillah.

L 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                                • R
                                  Rögaritma Son düzenleyen:

2000 kişinin 100ü HMB uzman yardımcısı, mülakat listeleri bekleniyor.

Kalan 1900 kişi; vergi müfettiş yardımcılığı, defterdarlik, guy, avukat kadroları dahil.

Bu sayılara müjde diyorlar

yersen.

• D
                                    DaronAcemoglu @akncıı Son düzenleyen:

@akncıı sen şimdi 7 ay sonraki ilan için seviniyor musun birader?

akncıı R 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                    • S
                                      Su28A Son düzenleyen:

Anlayan biri açıklasın şimdi sınavlar aynı günde ve hangi sınavlar sizce dahil olacak

• akncıı
                                        akncıı @DaronAcemoglu Son düzenleyen:

@DaronAcemoglu evet seviniyorum😊en azindan surada susup oturanlarin vicdanina teslim olmaktan kurtulduk

D Z 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                        • H
                                          Hayaller71 Yasaklı @DaronAcemoglu Son düzenleyen:

@DaronAcemoglu hocam benim tahminim 18 19 dahil edilir ama bura Türkiye herşey olabilir

D 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                          • D
                                            DaronAcemoglu @akncıı Son düzenleyen:

@akncıı Bütün etkinliklere katıldım geceler boyu çalıştım "eli kulağında" olan ilan için ne sayı yeterli ne zamanı uygun neyine sevinebiliriz ki

• 1
                                            • 2
                                            • 213
                                            • 214
                                            • 215
                                            • 216
                                            • 217
                                            • 779
                                            • 780
                                            • 215 / 780
                                            • İlk ileti