2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@zenginmemur Hocam bazen kurum için uzmana ihtiyacın olmadığını düşünüyorum. 2 yıl boyunca 100 kişi de mi alınmaz arkadaş...
-
10 nisana kadar tüm vergi daireleri vs kapatıldı ,buyur burdan y...
-
@harmanHH vergi daireleri değil sadece vergi daireleri içerisindeki vezneler kapatıldı, geri kalan işlemler devam ediyor
-
Twitter da gündemi takip eden con sınov gibi hesaplara mesaj mi atsak. Belki durumumuzdan hiç haberi olmayan vatandaşlar aaaa iibf nin de ataması varmış der. Ya da bilmiyorum saçma bir yöntem olur sesli düşündüm sadece.
-
@jamiryoo ben sadece 1000 uzman 1000 denetim elemanini duymustum 2018de 1000in 300ü dguy oldu vmy iptal oldu 1000tanede guy geldi.
-
@strtmn, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@zenginmemur yapılanma biter de ilan gelmezse @paretowilfredo ya sararız artık ne yapalım :)) tabi o iş noldu, hiç bilmiyorum. Yapılanma
Sarın ama yormayın dostum
-
Anadolu ajansının canlı yayınını izleyenler farketmiştir eminim malum şahıs ne ekonomiye hakim ne siyasete ne başında bulunduğu kuruma sorulan soruyu bile anlamıyor topu taca falan attığı yok arkadaşlar ben izledim anlamadı soruyu geveledi birşeyler kaldı ki ilan gelse bile Trabzon ve rizelilerden size sıra gelmez bu entry de sayın moderatörler ister düzenleyin ister banlayın beni forumdan kafamızı kuma gömdüğümüzde herşey yoluna girmiyor.
-
ilan geldi
-
-
Toplamda 2000 kadro demiş sayın bakan. 2000 nedir ya
-
Olan geldi beylerr
-
Berat Albayrak
@BeratAlbayrak
·Ekonomimiz için verdiğimiz mücadeleye katılmak isteyen arkadaşlarımıza yeni kadrolar açıyoruz.
Böylece Hazine ve Maliye, Defterdarlık, Gelir Uzman Yardımcılıkları ile Vergi Müfettiş Yardımcılığı ve Avukat kadrolarını içine alan 2000 kadronun müjdesini veriyoruz.
-
7 ay var, vayy bubayn kemüne, 2018 puanlar iptal mi olacak şimdi
-
2018 çöpe mi gitti şimdi. Bi de 4 ayrı kadro var ve sadece 2000 kişi.
-
@varol olmaz hocam 2018-2019 geçerli olur
-
@M-Niskanen aynen sayı en fazla 1500 gelir
-
@paretowilfredo dostum içerik bilgisi mevcut mu sende. Şahsım adına büyük hayal kırıklığı oldu. Kaç yıldır beklenen sınavlar için 2000 kadro çok az değil mi
-
@akncıı sayıyı geçtim benim sadece 2019 puanım var ve ilan 7 ay sonrası için 2018 den beri bekleyen arkadaşları düşünmek bile istemiyorum 3 yıllık bir yığılma olacak bu sınava inanamıyorum gerçekten koskoca devlet her yıl 2000 iibfliyi istihdam edemiyor ama her yıl 30 bin polis asker ve öğretmen alabiliyor
-
Hayırlı olsun
-
@akncıı insallah dedigin gibinolur. Ama sinav tarihi teee ekim ayini gosteriyor.