2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@urfaspor63 +1
-
@urfaspor63 çok mantıklı ancak mümkün görünmüyor kurumiçi belasını başımıza saran özgür özelin twetter gönderisine bakıyorum iki kişi ancak yazmış
Daha kendi aramızda yeterince ses çıkaramıyoruz etkinliklere toplamda yüz kişi belki katılıyor Allah razı olsun hepsinden. Okuyanlara sesleniyorum lütfen siz de katılın bizi elbet duyuyorlar ama cevap alabilmeniz için sana da ihtiyacımız var -
@urfaspor63 kesinlikle oyle hep birlikte buna karsi cikmalari lazim.yanimizda calisiyor ayip olur vs dememeleri gerekiyor.siz size yetersiniz birakin guvenlige ayip olsun.onlar isterken utanmiyor sonucta.sizin emeginizle geldiginiz yere hazirdan konmaya calisiyorlar. Onlar icerden biz disardan bastirsak bu is biter...
-
@sonunageldim kesinlikle sonuçta kazanılmış hakları rant uğruna feda edilecek. Katipler hakkında alınan kararda hâkimler, savcılar hatta avukatlar yüksek sesle tepki gösterdiler ve özgür özel kanun teklifini paşa paşa geri çekti. Etkinliğe katılmayanlar, kurumdaki uzmanlar pasif direnişle çözüm almaya çalışıyorlar herhalde. Buna bir son verip tek vücut hâlinde meşru yollarla aktif bir direniş örneği sergilemeliyiz. Daha güçlü bir sesle kurumiçihaksızlıktır.
-
Susup 2bin gelcek yok sizi etkilemicek diyenlere inanmayalim lutfen bizim hakkimizi yiyorlar biz ses etmedikce elimizdekileri bizden bir bir alacaklar arkadaslar
-
@Spesifik2019 hocam katılan kitle malesef hep aynıyız nasılsa birileri bizim için tweet atıyor diyenler çok daha fazla. Ya çok bilinçsiz bir kitle geliyor ya da umursamıyorlar. Face gruplarındaki atışmalar da buna örnek sonra da neden öğretmenler her yerde diyorlar.Eğer bu kurumiçi mevzusu onlarda olsaydı twitter yıkılmıştı tüm ülke duyardı
-
Sayın Vekilim Hasan Şubaşı twitter gördü: Gençler önemli ama konuyu açarsan sevinirim dedi.Üstad @paretowilfredo vekille yeteri kadar durumu açıklayabildik mi?
-
-
Sonra Vekilim Feridun Bahşi söyle yazdı:
''@iyiparti milletvekillerinden @huseyinorsktu ve @DursunATAS3 beyler konuyla ilgili önerge verdiler. Sonucunu bekliyoruz...''
Üstad @paretowilfredo önerge içinde kurumiçi haksızlığında bahsediyorlar mı? -
Çok şükür sonunda en azından devletten birileri sesimizi duydu tag seçimi başarılıymış demekki
Bundan sonra yine mv leri ve bakan bakan yardımcıları tüm hesapları etiketlemeye devam -
Arkadaşlar şimdi Trabzon milletvekili Hüseyin Örs ün meclis telefonunu aradım kendisi genel kurulda imiş.
Talebimizi ilettim evet onunla alakalı Hüseyin Bey de ilgeniyor yine sizin de talebinizi iletiriz dedi .
Başka vekilleri de arayacam. Siz de arayın. Hepsinin telefon numarası var TBMM nin sitesinde. -
@mhd Alla razı olsun bunu twitter da duyurcam.
-
@hayırlısı035 Duyuralım hocam yoksa virüs tü kurumiciydi puanlar gidecek bizim.
Bizlerin toplu baskı kuracağı sivil toplum örgütü yok ama her ilden böyle talep iletirsek etki yapar. -
@mhd helal olsun hocam aynen her kes ararsa 3000 guy bile kadro aliriz belki. Bu yonteminizi uygulayacagim hocam. Sagolun
-
Mesele ilanın gelmesi değil arkadaşlar ilan her türlü gelecek . Mesele uzun vadede kazanımlar üstad sürekli bundan bahsediyor.
-
murat güzelli hocanın fatih portakal altında paylaşımını rt yapalım. Bundan da aciz değilsiniz umarım. Sınava bizler gireceğiz, murat hoca değil, adamın uğraştığının onda birini uğraşmıyoruz.
ALINTI TWİTTER:@zeyyzeeeyyy -
-
@mhd, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Arkadaşlar şimdi Trabzon milletvekili Hüseyin Örs ün meclis telefonunu aradım kendisi genel kurulda imiş.
Talebimizi ilettim evet onunla alakalı Hüseyin Bey de ilgeniyor yine sizin de talebinizi iletiriz dedi .
Başka vekilleri de arayacam. Siz de arayın. Hepsinin telefon numarası varGüzel fikir aslında bir gün belirlesek o gün ciddi bir şekilde organize olsak ve vekilleri meclisi telefon yağmuruna tutsak derdimizi vekillere anlatsak sesimiz duyulur ilan hemen gelir
-
@Lamıcimiyok Hocam ben daha önce de söyledim bu konuyu kimse oralı olmadı.
Kendim birkaç vekili daha önce de aradım.
Kendi ilimin bütün partilerden milletvekillerini aradım. AKP grup başkanvekilini aradım Zeynep Zengin. Birkaç ay oldu bunlara tekrar arayacam.
Babam memlekette iki farklı partiden vekillere iletmiş.
Evet birçoğu siyasi cevaplar veriyor ama istemeyenin bir yüzü kara vermeyenin iki yüzü .
Arayın bence korkulacak birşey yok onların görevi o biz de hatırlatıyoruz.
Hiçbir siyasi düşünceye girmiyorum benim şu anki görüşüm ekmek,iş , geleceğim.
Lütfen birlik olalım baziy şeyleri birlikte yaparsak daha güçlü oluruz. -
Ulasip iletebilen arkadaslar ya da twitterda falan yazan arkadaslar.isteklerimizi paragrad ve bos cumlelerle uzatmayalim.yok soyle calistik boyle bekledik suslu kelimelere gerek yok. Kurumici yasasi gecmis madem tek istegimiz=bizler 4yillik lisans okuduk onlarin cogu okumadi.bizler 80 90la bekliyoruz onlar kpssiz girmek istiyor.kurumici sinavinin taban puani kpss48 70puan istenmeli. Kimse 70 alamayacak cunkuuu.kendi kendilerine eleyecekler