2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@lannisterjk şimdiden korkuyorum diyenlere aslında o mesaj. Bazı arkadaşlar tecrübesiz oldukları için korkuyorlar ki onlar çok azınlıkta ama bazılari da bilinçli olarak insanları korkutmaya çalışıyorlar. Bunun acısını en fazla cekenlerden biri de benim ve böyle yapanlara hakkımı asla helal etmeycgm. Çünkü böylelikle yüzünden ben hala bekliyorum. 2018 de illerin birçoğu 20-25 kişi aldı ve bazı karakter yoksunları ki hic azinlikta olmayan bir güruh 80-85 puanla oraları yazacaklarını söylediler ne oldu ondan sonra insanlar istanbul a yığıldı korkudan. Anladınız mi şimdi ?
Puanımın yetmediği il vardı diyorum ve ben istanbul yazıp açıkta kaldım siz bunun acısını bilir misiniz ?
Bir de bu tipleri de geçtim dershane hocası bile bana asla istanbul dan başka yer gelmez sana herkes tercih yapacak atama az dedi. Nasibimde yokmuş evet ama bazı şeyler ciddi anlamda sebep oldu ya -
@akncıı derdini çok çok iyi anlıyorum. yanlış yönlendirme diyorsun. ama İstanbul bu işin en çıkış noktası gözükür herkesin gözüne. Sonuçta çok çok fazla alım yapıyor. Bak dershane hocan bile bir çıkarı olmadan öyle demiş. Benim takıldığım nokta 85 ile sınırda kalırsın demen oldu. 85 ile sınırda kalmanın mantığını anlamadım. Burda onlarca arkadaşım 70kusurle girmeyi planlarken. O yüzden gerdiğini düşündüm. Bu arada umarım bu yıl yaşamazsın bunu. Ve girersin rahat rahat. Puanınız ne durumda şuan?
-
Sağdan soldan duyumlar gelirken tepkim :Ddd
-
@lannisterjk sıkıntı yok hocam takılmayın böyle şeylere lakin tercih döneminde bunları daha fazla göreceksiniz inanmayın hepsine
-
Bir daha da İstanbul yazmycm sürekli deprem oluyor 2018 de istanbul yazanlara ceza olsun bu
-
@akncıı komik bir saka degil, bu bir ceza hic degil alakasiz konular
-
@mert12344321 ayyy iyi ki varsınız ya.
-
@mert12344321 neyin alakali olup olmayacağını da size soracak değilim siz de aynı şeyi yaşasaydiniz görürdünüz.
-
@akncıı bozuk zihniyet, alakasiz bağdaştırmalar. Siz girememissiniz listeye o yuzden yansin istanbul, tek sorun sizden yuksek puan almalari, haklisiniz.
-
@mert12344321 sen önce bi kendine gelsene allah inşallah sana da yaşatır da görürsün terbiyesiz . Benden düşük alanlar da girdi o ne olacak ki dediğim gibi inşallah yaşar ve görürsün bakalım sesin bu kadar gür çıkacak mi
-
@mert12344321 insanları aptal yerine koyup puanını yüksek söyleyenler değil de ben mi bozuk zihniyet oluyorum terbiyesiz
-
@akncıı ortada bir terbiyesizlik yok, 2016da yasadim ben de onda sorun yok, ayrica sizin giremediginiz yil mulakattan da elendim üstüne, ama konu zaten bu degil, konu sizin bunu depremle bagdastirma cüretiniz
-
@mert12344321 benim şaka anlayışın da böyle ne yaparsınız çarpık zihniyetli olunca böyle oluyor SİZDEN YÜKSEK PUAN ALANLAR GEÇMİŞ MÜLAKATI DEMEK
-
@akncıı hepsine analarinin ak sütü gibi helal olsun, sistemi onlar getirmedi ben de getirmedim, tesekkurler espiri yetenegi kuvvetli insan
-
@mert12344321 aynen aynen zeki insanlar her zaman hakeder mulakattan geçmeyi. Git başkasını bul tutulacak herkes anladı benim niyetimi merak etme bir sen çıktı art niyet arayan o da senin zihniyetinin nasıl olduğunu gösterir
-
Benim sahsi gorusurum 1750 guy arkadaslarim...
-
@mert12344321 mulakatta sana yapılan haksızlığa bile susuyorsan senden başka yerlerde hak aramanı bunda bir mantık aramamı beklemek doğru olmaz. Seni alkislayanlar da bi kontrole gitsin derim
-
1500 guy 250 mhuy 250 dguy olsun temiz olsun bizim olsun. 2000 sayısının hepsi guy olmasın canım çeşitlilik iyidir
-
@mert12344321 Özür dilerim sizden de forumdaki arkadaşlardan da küçük bir yanlış anlaşılma oldu
-
@RootofAllEvil iyidir iyi olmasına da Mhuy ve Dguy'a başvuranlar Guy'a da başvuracak düşük puanlar telef olacak