2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@strtmn evet komutanım, operasyon mu var?
-
@legacy Seçim döneminde şubeleri bölüp, delege kaydırdığı iddialarının odağındaki Büro Memur Sen Genel Başkanı hakkında 10’dan fazla dava açıldı.
Böyle bir tweet gördüm.
+1
Ya Sn Başkan, sendikanın disiplin kurulu başkanını kendinize danışman yapıp maaş verirseniz, adam nasıl denetleyecek sizi?
-
@strtmn hak yiyenin boğazında kalir bizim gibi onca insanin bedduasini aldi ayakta durmasi bile mucize
-
@fatos Sn Başkanım, 3 milyon kredi çekip yaptıracağınız misafirhanenin inşaat tadilat işlerini kime verdiniz?
- kendisine
Yine alıntıdır.
-
2019 idari hakimlikte ki @HaniYaKi arkadaşın son iletisindeki yazdıkları da zaten doğruysa. Çoktan bitmisiz. Herkese iyi uykular
-
@strtmn benim sözlerim hakimlik sınavları için geçerli. ilim yayma cemiyeti denilen bir 'örgüt' yargıda yerini almış bulunmaktadır. sınav sorularının çalındığını dahi düşünüyorum. hoş suriyeli şeyhin elini öpen kişinin adalet bakanı olarak görevlendirildiği güzel ülkemde tarikatlar dışına yargının emanet edilmesi absürt olurdu. ancak devran dönünce girmediğimize sevineceğiz bana inanın.
maliye bakanlığında en azından böyle bir kesim yok. herkes referansıyla girebiliyor. moralinizi bozmadan çalışmaya devam edin arkadaşlar. referans kısmını da sınavdan sonra halletmeye bakın. başarılar. -
@guycuu, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Benimde geçen seneden 80e yakın bi puanım var 79.74. Bu sene sınavım umduğum kadar iyi geçmedi bu puanla da sınava giremem diye korkuyorum açıkçası hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim.
Neden böyle düşünüyorsunuz? 5 katı çağrılma muhabbeti var. 80 alanın girmemesi nerdeyse imkansız
-
@HaniYaKi içişleri Bakanlığı da dikkat ediyor mu acaba hocam? Böyle kişileri barındırmıyor bemce o kadar da.
-
@MiraKar bakanlıklar birbirlerine karışmıyor. Sozu gecen tek kisi var su an. Kaldı ki içişleri bakanımız aym başkanına sokakta yürüyebilir misin diyo, ülkede güvenlik yok mesajı veriyor
-
Neyse basliktan sapmayalim. 3 sene once ben de guy olma surecindeydim. Guzel heyecanlardi. 4 yil aradan sonra ise girmistim. Ustelik referanssiz. Darisi sizlerin basina. Mulakat zamani mulakatla ilgili yazilarimi okuyabilirsiniz. Basarilar dilerim herkese.
-
@bykeynes o kadar da değil bence de ya. 80 o kadar da azımsanacak bir puan değil.
-
@HaniYaKi guy musunuz hocam
-
@gmzankr066 katılıyorum.
-
@gmzankr066 girmeMesi imkansız. Yani 80 hayli hayli yeter diyor zaten dostum. 3 tane de fav var ama, kafalar karışık.
-
Günaydın sürekli olumsuz yaklaşımları bir kenara atmak gerekir. 80 vb. aldıysanız bu sınava girme olasılığınız, girmeme olasılığınızdan kat kat yüksektir. Burada daha düşük puanlarla umut besleyen arkadaşların çalışma arzusunu kırmamak gerekir. Önceki Guy'da 72-73'ler umudunu kesmesin diyen biriyim. Ben bu sınavda 10 katı aday çağırılmasını da bekliyorum. Ortada olumsuz bir tablo görmeyenlerdenim herkese başarılar
-
Sınavı ösym yaparsa şaşırmayın.
-
@kürşadd katılıyorum. sınav için herkesi Ankara’ya çağıracaklarını şu durumda bende düşünmüyorum. Hele ki 10 katı çağırılırsa durum daha da fena olur. Ya ÖSYM’ye sınav yaptırırlar ya da kendileri il bazlarında sınav yapılması için ayarlama yaparlar gibi.
-
@kürşadd o zaman eshedu enlaaaa
-
@kürşadd "uydum hazır olan imama. "
-
@strtmn hocam ben de o yüzden bence de yazdım ya