2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@guyadayadayı teşekkürler
-
Sınavda vergi hukuku dahil değil mi arkadaşlar
-
KURUMİÇİ UZMANLIK HAKSIZLIĞI İLGİLİ TWİTTER ETKİNLİĞİ
Twitter
️ 30 EYLÜL 2020 ÇARŞAMBA(Yani Yarın)
20:00'de
️ Sayın Bakanımız Berat Albayrak'tan ve diğer devlet büyüklerden kurumiçi alımı tepkisi olacaktır.
Geleceğin için Sende Katıl
TAG etkinlik saatinde Murat Güzelli @muratguzelli twitter hesabında duyurulacaktır.
Gündemden uzun süre durabilmek için kuralları uyalım:
️ ️ KURALLAR:
TAG gündeme girinceye kadar;
1⃣ Kişileri ve kurum etiketi yapmıyoruz
2⃣ Görselli ve fotoğraf tweet atmıyoruz.
Etkileşimi hiç düşürmüyoruz, her birimiz 20 tweet atıp 200 RT 200 beğeni yapıyor, begenisiz RT siz tweet bırakmıyoruz.
Tweetleri peş peşe değil bir kaç dk aralıklarla atıp , fav ve rt yapmayı önemsiyoruz.
Aynı tweetler etkileşime katkı sağlamıyor kopyalayıp yapıştırmak yerine RT yapıyoruz.
Etkinlik süresince hesapların gizlilik modunu açık tutulmalıdır.
Aktif katılım sağlayıp kurallara uyalım. Ve etkinliği twitter,whatsapp vb. duyuralım -
Arkadaşlar sınav sonucu beklerken zaman geçmiyor. Sınava girip giremeyeceğimi de kestiremediğimden GUY’a başlama konusunda kararsız kalıyorum. Affınıza sığınarak sizce ne yapılmalı?
Hukuk 32.5
İktisat 23
Maliye 24
Muhasebe 18Toplam 97 Net
P3 65 Puan muhtemelen -
@Gizem2020 yüksek ihtimal 80üstü olur puanınız guya yeter bence çalışmayı aksatmayın
-
@Gizem2020 tahminim 80 gibi bir puan gelir. Bu puanla da guy sınavına girebilirsiniz. Bence çalışmaya başlayın.
-
Arkadaşlar benimde 73 net gk gy alanda 80 net çalışmalıyım bilemedim
-
@serra kesinlikle çalışmalısın diye düşünüyorum arkadaşım kaç katı aday çağrılacağı net değil o yüzden şansın var ayrıca muhtemelen 78 79 civarı bir puan gelecektir
-
@rrrsss1610 çok saoln hocam herkes neredeyse 100 üzerinde net yapınca bı umitsizlige dustum
-
@serra emin olun herkes değil, sonuci iyi olmayanlar yazar mı hiç hocam, hep iyiler yazıyor bizim de demoralize olmamiza sebep oluyorlar. Haklı veya haksız, önemli olan ilan geldiginde hazır bulunmak. Hadi 10 kati aday çağırıldı, o zaman boşuna uzulecegiz keske daha onceden baslasaydik calismaya diye. Daha az çağırılırsa da konular çok farkli degil zaten diger sinavlara en olmadi kpss 2021 e hazırlık. Kaybedecek hiçbir seyimiz yok calismaya baslamakla. Bazılari da daha onceki yorumlarda belirttigim gibi kasitli olarak motivasyon düşürüyor. Kimse calismasin ben cok çalışayim diye sinsilik yapmaya gerek yok herkes nasibini alır. Şimdiden başarılar diliyorum. Hakkinizda hayirlisi olsun
-
@rrrsss1610, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@serra emin olun herkes değil, sonuci iyi olmayanlar yazar mı hiç hocam, hep iyiler yazıyor bizim de demoralize olmamiza sebep oluyorlar.
-
@serra bi de o yüksek yapanlarım sağlam bi kısmı atanmış daha iyisi için çalışan arkadaşlar. Sadece benim tanıdığım belki 10 kişi var hepsinin neti 110 üzeri. Onlar zaten guya başvurmayacak mesela
-
@gmzankr066 kaçar netler mesela gamze hanım
-
Hepsi 110 net ve üzerinde. 120 üzeri olan da var. Tek tek sayamam ama. Bunların bi kısmı guy bi kısmı başka kurumlarda.
-
@gmzankr066 umarim hocam
-
@gmzankr066 oo süper
-
Kaçla kapatır bu sınav ya ikilemde bırakıyo 2018 gibi olur mu puanlar sizce arkadaşlar?
-
Artik netlesse keske sinav tarihi
-
@adam-simith beklemek cok eziyet bi durum hele de mahalle baskisi varsa . Bir an once netlesmesini bende cok istiyorum kpss belli zaten tarihi bi de deseler kasim yada araligin su tarihinde die.acaba ertelerler mi korkusu sardi
-
eli kulağındaymış