2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@KamuAdayı Yozgat'ın haberi var mı bundan?
-
@onuktekin
olmaz mı hocam? medeniyet şeytan üçgeninde doğmuştur. tarihi kaynaklar bu kutsal üçgeni Çankırı-Çorum-Yozgat olarak tanımlar.
Şaka yapıyorum tabi dostlar bu şehirlerden dostlar kızmasın Ama yine de buraların suyunda havasında bişeyler var bence
Tabi ben de yazın denizde değil, buğday tarlalarında yüzmüş bir içanadolu bebesiyim.. -
@onuktekin Yozgat küsmüş:)
-
@aroma Ağlamış,rimelleri akmış (Yozgat Sürmelisi'ne atıf yaptım bak. )
-
@KamuAdayı Aslında iklimini,havasını seviyorum. Daha gelişmiş olsa yaşamayı isterim orada. Arada gidiyorum da oraya
-
@onuktekin Yozgat bugün yorgun, üzgün ve yaşlanmış biraz kilo almış ,ağlamış yine rimelleri akıyor:)
-
@onuktekin onu bilmesem de İstanbul 'dan uyarlama yaptik:)
-
@aroma
Akşama doğru azalırsa yağmur
Saat Kulesi ve Lise Caddesi
Ah burada olsan çok güzel hala
Yozgat'ta sonbahar -
@onuktekin @aroma Yozgat hep soğuk. Bu netliğini seviyorum
-
@onuktekin Yozgat muhabbeti hatrina yazanlar listeye giriversin gari çokça amin
-
İlçeler o kadar sorun ki aslında arkadaşlar kimse farkında değil Yozgatlı arkadaşıma ilçeleri sordum sen diyince hatırladım öyle bir yer olduğunu dedi. Ben Ankara'da yaşıyorum bilen bilir Şereflikoçhisar Kırıkkaleden daha uzak şehire avm vb bisey yok otogardan araçla 2 saatte falan ankaraya gelirsiniz
-
@aroma İsteyene gelsin deyim. Amin
-
@koskorodo Şerefliloçhisar Kırşehir'e daha yakın sanki. Kırşehir'e 70 Ankara'ya 150 km uzaklıkta. Çamlıdere'de uzak ilçe. Bursa'nın ilçelerine bakıyorum Kütahya'ya daha yakın.
-
Arkadaşlar bakın ben size birşey anlatayım 2018 de guya başvururken burda yok 85 le tercihim eskişehir yok 87 ile başvurdum diye herkes puanıyla gösteriş yaparken ben sinkos sinkos sadece yazılanları okudum burda kimse düşük puan alıp da ben eskişehiri yazıcam ben antalyayı yazıcam diye konuşmaz ztm dikkatinizi çektiyse hep 78+ puanların il sorup 85 ile şurayı yazıcam diyenleri görürsünüz neyse ben her yerde eskişehir için yazılanları okudum takip ettim hep de yüksek puanlılar vardı 20*5=100 kişi sınava girecekti 76 ile yürek yiyerek eskişehiri seçtim ve sınava da girdim mülakata da kaldım burda yüksek puanlarını paylaşanlar yüzünden herkes korktu ve sınava sadece 98 kişi girdi ve 70 le kapadı velhasıl kelam kimsenim sözüne inanmayın belki dogrudur ama siz yine de inanmayın içinizden ne geçiyorsa ya Allah bismillah diyip tercih edin bu kadar kafaya takmayın 76 ile sınava girebilen ben 2014 de 80 puanla antalya için giremedim sınava yani diceğim o ki yazılanları okuyun geçin kendi bildiğinizi yazın nasibinizde varsa bu sınava girersiniz ztn
-
@onuktekin Aksaray'a daha yakın hocam ben Burda ilçeleri söylemenin nedeni herkes +90 puan aldığı için ilçeleri de düşünüp yazsınlar
-
@KamuAdayı yok hocam bende şaka yapıyorum bazı arkadaşlardan dolayı :))))) garip olan şeylerden biride bozcaadayı soranı görmedim daha
-
@FThemel hocam ben ilk tercihime yazdım puanım 84
-
@poncik evet. eskişehirli olduğum halde o sene eskişehiri yazmaktan vazgeçenlerden biri de benim
-
@edaus eskisehirin yaktiklari +1 bende önce yazip sonra degsitirip istanbul secenlerdenim.
-
@edaus
hocam anadolu mezunuyum. 4 yıl tepebaşında yaşadım. bu sene eskişehirin ilçelerinde odunpazarı veya tepebaşı olsaydı ankarayı da direkt sallar eskişehir yazardım. bu seneki ilçeleri içime sinmedi o yüzden yazmayacağım eses.