2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@tikq 1.sıraya XXX yazdın. Başvurdun numara verir. Sonra en iyisi 1.sıraya YYY yazayım dedin tekrar başvurdun Yeni numara verir. Kaale almayınız oradaki sayıyı.
-
@sahnr kardeşim kesin bilir mi diyorum tahmin soruyorum burası bunun için yok mu herkes fikir alışverişinde bulunuyor
-
@homecinomiss 96,7138 kesin bilgi. Müneccim eda abla görmüş.
-
@aydinata44 ama simdi birinden kaçayım dese birini yazacak tek şehir yok 5 tercih var istanbula da antalyaya da izmire de yeter sıralama da kişiye kalmis artik
-
Fotoğraf yuklerken flu çıkan oldu mu ben o sorunu yaşıyorum.nasıl halledebilirim
-
Arkadaşlar ilanlar verildi ancak hazır bakan değişmişken direk bakana yönelik etkinlik yapsak, taleplerimizi dile getirsek, daha fazla kadro istediğimizi söylesek. Göreve yeni başladığı için eminim sosyal medyada yazılanları dikkate alıyordur.
-
@gandalf ben mail attım özellikle Duy ile ilgili ama 1-2 kişiyle olacak iş değil. Twitter üzerinden etkinlik yapmak şart.
-
@despot Ben de instgramda yazan adresine mail attım hocam da dediğiniz gibi twiter etkinliği şart.
-
@gandalf hocam duy ilanı için kesinlikle etkinlik yapmamız şart oldu yoksa ilanin geleceği yok .
-
@strtmn yok hocam iki kere kontrol ettim inanamadım
-
@aydinata44 doğrudur hocam onu hiç düşünemedim
-
arkadaslar il siralamasi onemli mi simdi, herkes farkli bir sey soyluyor sirtf birinci tercihim degil diye benden dusuk puanlilar yerlesip benim yerlesmeme durumum olabilir mi ?
-
@rabia89 Hayır. Sizin puanınız tercih yaptığınız 5 ilde başkasından yüksekse siz onun önüne geçersiniz. Sadece siz yerleştikten sonra sıra ona gelir. Sitem önce yüksek puanlı kişiyi yerleştiriyor.
-
@yolosapiens hocam sizce ne zaman açıklanır? Halkbank?
-
ARKADAŞLAR HERKESE MERHABA. BAŞVURUDA KULLANACAGİMİZ FOTOĞRAFTA SAKALSIZ BİR FOTOĞRAF Mİ TERCİH ETMELİYİZ? Sakalli fotoğraf koysak problem olur mu? Sizler ne yaptınız acaba yorumu olan var mi bu konuda..
-
@omerdrc53 kardeşim resmî bir yere sakalli bir fotoğraf olur mu hiç ?
-
@bybredd doğrudur hocam
-
@Earth11 bendede oldu hocam takilmadim o an benim netimden kaynaklidir diye dusundum ama gondermedim taslak olarak kayitli sanirim boyutu ayarliyamiyorz
-
Gençler fotoğrafı evde telefon kamerasından çekip yüklesem olur mu arka planda duvar falan sıkıntı çıkarır mı? İlla profesyonel mi çekilmiş olması gerek siz nasıl yaptınız?
-
Eğer ÖSYM'de ki fotonuz çok eski değilse kullanabilirsiniz bir öneri sadece.