2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@spock sıkıntı olacağını sanmıyorum kardeşim. Yinede bir gömlek falan kravat varsa takabilirsin. Selfi çeker gibide çekme tabi. Ev ahalisinden birisi yardımcı olsun.
-
@LioN KPSS zamanına ait ancak sakalli
-
@xxx ben 50*50 yaptım ama flu görünüyo. Daha göndermedim inşallah sıkıntı cikmaz
-
@omerdrc53 sakallı olmaz kardeşim. Nihayetinde resmi kurum sınavına gireceksin. Ne olur ne olmaz diyerekten sakalsız bir foto koy.
-
@LioN evet hocam öyle yapacağım. Teşekkür ediyorum..
-
@Earth11 bende oyle yaptim hocam ama guncellemekte fayda var oyle ne olur ne olmaz
-
arkadaşlar lise diploma bilgi giris tarihleri falan yok bende nerden ogrendiniz
-
@rabia89 osym aday islemleri eğitim bilgilerim sayfasindan alabilirsin
-
Arkadaşlar çıkmış sorular kitabını alan var mı? Hangi kitabı önerirsiniz.
-
@LioN teşekkürler hocam
-
@LioN Sakalsız fotoya ne gerek var hocam şart koşmamışlar ki guy kitapçığında bundan emin misiniz ben sakallı koydum açıkçası
-
Özgeçmişe ne yazılır arkadaşlar zaten tüm bilgileri kutucuklarda doldurduk ekstra söyleyecek hiçbir bilgim yok sordukları şeyleri yazsam da saçma olur fikir verebilecek olan var mı?
-
@sherlock hocam şart koşmuşlar demiyor zaten kimse. Sadece resmi bir başvuru yapılıyor sonuçta sakalsız olması daha münasip diye düşünenlerdenim. Kişi koyduğu resimde sakallıdır sınav günü sakalsız gider orda gözetmenin bu senmisin diye sorusu ve kişinin o 1 saniyede içinden kaynar suların aktığını hissetmemesi için diyoruz.
-
@magicianrapsody kardeşim özgeçmişe karalayacağın şeyleri kafadan sallama fazla aklında kalsın yani ne yazıp yazmadığın. Nasip olurda mülakata kalırsan önlerinde oluyor. Ordan bir soru sorarlar ilgili veya dolaylı ne alaka ya demeyesin sonra:)
-
Hocam fotoğrafı yüklendikten sonra nasıl kaldırabiliyoruz
-
Bence 5 il olayı memleketçiliği bariz öne çıkaracak ve doğu illeri yüksek kapatabilir. Onun dışında puanı 75-80 olan her adamın 5 tercihinde mutlaka İstanbul yazacaktır diye düşünüyorum. Ama ilk sıra olmaz da '' amaan hiçbiri gelmezse en kötü İstanbul garanti olsun diye son tercihe bile yazarlar. Hal mevzu böyleyken hiç ummadığımız doğu illeri yüksek kaparken batı düşebilir. Tamamen tahmin...Puanı yüksek olanlar memleketini yazsa ortalama sağlanabilir
-
@1baksan Dedikleriniz doğru mu? Doğru. Ancak tam tersi de mümkün mü? Mümkün. O yüzden ne olacağını sonuçlar açıklanınca göreceğiz.
-
Ankara ya da Eskişehir yazmayı düşünenler ilçeler hakkında ne düşünüyorsunuz?Bu şehirlerin merkezinden günlük gidip gelinebilir mi?Birde mal müdürlüklerinin çoğu kaymakamlık binalarındaymış.
-
84 puan ile Bursa ilk tercih olarak basvurumuzu yaptık Allah hayırlısını nasip etsin herkese başarılar dostlar
-
@meç hocam İstanbul var mı tercihinizde