2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@hayırlısı035 hocam 500 bin olsun onlarda kurtuldun bizde kurtulalim
-
Arkadaşlar Sinop Mardin yazacaknolan varmi kaç puana
-
Arkadaslar şehir tercihinde kpss puanlarinizdan ziyade sonraki aşamalar için hangi kriterlere göre değerlendiriyorsunuz? Arkadaşlar bir de uluslaraarası kuruluşlardan sadece ekonomik kuruluşlar mı çıkıyor?
-
-
Arkadaslar sizce kaç puandan sonrakiler rahatlıkla istediği şehirleri tercih edebilir?
-
@kpsslik ilk 5 bin rahatlıkla tercih yapabilir. İllaki yanılma payı olacaktır. O kadarı da şans işte.
-
Arkadaşlar Kocaeli ve Gebze iş yükü olarak çok mu yoğun daireler bilgisi olan var mi
-
@maliyeciece herşeyden önce nasip
-
@miraculumd42 evet hocam ordakilerın cogu arkadasım ve kafalarını kasıyamıyorlar
-
@kpsslik merhaba soru dağılımları nasıl oluyor netten baktım ama bulamadım
-
@buslem
30 hukuk
22 maliye
22 iktisat
22 muhasebe
4 inkılap tarihi ( tarih 1-2 de gelebiliyor) -
@FThemel mardin yazicam hocam 80 puanla ama sonlara dogru yazicam. Teyzem var orada mulakatta sikinti olmaz diye dusundum.
-
‘ w
-
@maliyeciece teşekkür ederim. derslerin kendi icindeki soru dağılımını sormak istemiştim aslında
-
@melisss hocam bende düşünüyorum sona yazmayı ama gelirmi diye gerçi diğerlerine gelmese garanti olsun die puan 78.7
-
Arkadaşlar 78 üstünün endişelenmesine gerek yok bence altı da şansına kalmis artik ama tabiki gelmez diye bisey yok sans
-
arkadaşlar acaba sorular karısık mi geliyor sinavda , adem kilic cozuyorum karisik yapms
-
Arkadaşlar sorular karışık gelse ne olacak derslerin içideki soru dağılımını öğrenseniz ne olacak şimdi desekki maliye teorisinden 1 soru cıkıyor çalışmayacak mısınız ona bırakın bu kadar ayrıntıyı maliye hepsi dahil iktisat makro mikro uluslar iktisadi kuruluşlar para banka makro içinde mutlaka cıkar muhasebe denetim tms hariç hepsi hukuk ceza hariç hepsi tarihten soru gelmeyen sınav bile oldu işletme iktisadı kolay mantıken yapılabilecek düzeyde gelir diceğim o ki sadece çalışın kafanızı ayrıntı sorularla meşgul etmeyin
-
@FThemel Bende Sinop'u merak edenlerdenim.Puanım 75.5 ilk tercih olarak yazmayı düşünüyorum.
-
@poncik merak etmiştim. ne soru soracağımı size mi danışmam lazım bi garipsiniz