2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@poncik sen calış bence, zamanını burda tartışma yaratacak yorum yapmaya harcama, biliyorsan cvp verirsin bilmiorsan yorumsuz kalirsin dostum insanlar istedigini sorar bu ortamda ve ayrıca herkes neyi nasil caliscaginin da farkindadir,gereksiz seyler yazmayin , kolay gelsin.
-
@SBKY2016 hocam benimde aklımda vardı ama bilmiyorum hayırlısı insAllah gelir Sivas'ta Sinop'ta yanlış hatırlamıyorsam 75ile kapamış🤲🤲🤲
-
@Earth11 hocam ya ne güzel soluyosunzu bnimdebingorum düşecek çoğu iller olacak diye ama işte yazmak istediğim uerlden biri gelir ibsAllah herkesibln gönlünden geçen olur insAllah🤲🤲🤲
-
@buslem ben bu soruyu daha önce sormuştum. Maalesef kimse bilmiyor ama forumda çıkmış sorulara bakarak çıkarımda bulunabilirsiniz.
-
@despot aslında bir tablo var ama para banka vergi hukukunu falan da dahil etmiş onlar sınav konuları arasında yok diye biliyorum o yüzden kafam karıştı. yine de teşekkür ederim
-
Sakin olun arkadaşlar bnde yardımcı oluyorm burda herkese dahil olan konuları nerelerden soru cıktıgını da yazdım kafanızı böyle ayrıntı şeylerle meşgul etmeyin diye diyorum para bankayı makro içinde soruyorlar kalkınma büyümeden bile basit düzeyde soru geliyor çıkmış soruları çözerken neyin cıkıp cıkmadıgını anlicaksınız ztn konu elemeyin bariz cıkmayacak tek ders ceza hukukudur onun dışında maliyenin hepsinden soru geliyor
-
@FThemel Evet 75 diye hatırlıyorum bende.Önceki yılların taban puanları biraz etkili oluyor bu süreçte karar verirken ama bu sene biraz daha farklı oldu;il sayısı,tercih sayısı o yüzden gönlümden geçen yerleri yazacağım çok strateji olmaz diye düşünüyorum.Şu yaşadığın yer ve cevre iller bir de halindeki şehir muhabbeti çok öngörülebilir değil geliyor bana ikisi için de yeteri kadar il var.Nasip deyip yazacağım ama sizin puanınız benimki kadar kritik değil bence inşallah sizin için hayırlı olan il gelir.İyi çalışmalar.
-
Yok mu igdir li bir rakibim
-
@bybredd olmazmi hemşehrim ıstanbuldan selam
-
@poncik vergi hukuku yok diye biliyorum siz var diyorsunuz kafamı karıştırdınız
-
Vergi hukukundan soru geliyor son guy sınavında çıkmış .
-
@SBKY2016 hocam kime nasipse ona olur siz yazın tabii ama kesin düşer dediğimiz iller oluyo analiz yapıp onlardida Ayaz'ın Allah'ın izniyle onsAllah sınava girersiniz 🤲🤲🤲aynen hersene ayrı spekülasyon var valla Allah herkesin kalbine göre versin hocam
-
@Hunter28 var hocam olmazmi yani vergi gelir idaresinin en onwm verdiği konu zaten
-
Iyi akşamlar arkadaşlar. Daha önce de sormuştum Alican hocanın 4t guy denemelerinin 2017 basımı vardı, sanırım 2020 basımı çıkmadı. Bana önerebileceğiniz, memnun kaldığınız guy denemeleri var mı?
-
@edaus 1 2 haftaya çıkar günceli
-
@koskorodo teşekkür ederim cevabınız için. Başka guya yönelik bildiğiniz denemeler var mı?
-
@edaus akfon falan çıkarmış ama şahsen hiç güvenmiyorum bilindik yayınlar çıkarsın onlardan ilerleyin bence o zamana kadar da çıkmış sorulardan devam ederseniz daha iyi olur
-
@koskorodo mecbur öyle yapacam o zaman tekrar teşekkürler
-
@Quesnay aleyküm selam basarilar
-
@FThemel Sinop 4.tercihim olacak. 81 puanla 2832 deyim. Ben direkt garanti yerleri yazıyorum umarım kimsenin hakkına girmem. Herkes için en hayırlısı olması dileğiyle.