2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@onuktekin hocam sakalsız sade bi şekilde sadece vesikalık değil arka plan falan da ayarlı hepsi bi sorun teşkil etmez diye düşünüyorum
-
@koskorodo Anladım evde vesikalık gibi ayarladınız. Mantıklı bence de.
-
Bakanımız da değişti belki de her yıl düzenli alıma dönerler. 2012 yılı gibi olsa keşke alımlar
-
@yusufyigitt07 benim de şuan kafamdaki en onemli soru bu
-
@onuktekin arka planın beyaz olması falan önemli midir sizce? Vesikalığımda arkası beyaz değil çünkü bu sorun olur mu?
-
@dünyadanuzak Bir kural koymamışlar sorun olmaz diye düşünüyorum.
-
@yusufyigitt07 oran orantı aynı . Sen önce kendine şunu sormalısın ? Ben onlardan iyimiyim? İyi olmadığını düşünüyorsan az olan yeri yaz . Ee oraya da iyi olanlar başvurmuşsa ?
-
@dünyadanuzak hocam youtube'ye 'uraz hoca vesikalık' yaz her ayarlamayı gösteriyor
-
@koskorodo tamamdır hocam çok teşekkür ederim
-
80 (79.9) puan Istanbul Konya Nigde Kastamonu Mardin mantikli mi mantiksiz mi?
Ortalik duruldu insanlar basvurularini yapti diye rahat yazdim manipulasyon felan degil gercekten. -
Arkadaşlar çok acil yardım gerek . Siteme giriş yapıp bilgilerimi doldurmaya başlamışken elektrikler kesildi . Sonra tekrar sisteme giriş yapmaya çalışırken başka bir oturum açık 30 dk bekleyin diyor . 30 dakika geçmesine rağmen sisteme her girişimde ayni uyarıyı veriyor . Yardımcı olabilecek birileri var mı düzelir mi ?
-
@mathilda hocam sakin olum heycan yapmayin. Cikip girin bekleyin daha sure var zaten. Baska bilgisayardan baska gun deneyin olacaktir illa.
-
@melisss stres yaptım hocam başka bilgisayardan da girdim ama olmadı birkaç saat bekleyeyim en iyisi
-
@mathilda tarayıcı geçmişini silin, silerken bütün oturumları kapat diye ben checkbox gelecektir ona işaretleyin sorun düzelir
-
Herşeyi geçtim de kurum sınavından korkan yok mu ya ben nedense kalırım diye korkuyorum
-
@melisss hocam ilk tercihibize Allah'ın izniyle gelir yani çok ekstrem bi durum olmazsa zaten diğerlerinde gelir hayırlısı olsun ders calsin güzelce benimde Mardin ve Kastamonu tercihlerinde var puanumda sizden düşük,🤲🤲🤲
-
@Su28A var tabii hocam oyuzden ders caluisn hız verin kendinize konu soru eksikleri giderin su zaman zarfında hazır olun hersekil gerisi nasip ...hayırlısı olsun hakkımızda🤲
-
@FThemel hocam ins sizin de once sehir tercihleriniz gelir sonra da mulakati gecersiniz ️
-
Arkadaşlar kurum sınavından korkmak çok doğal içimizde bi çok kişi ilk defa girecek ama hali hazırda guy olan arkadaşların söylediğine göre kpss den daha kolay bi sınav olduğu ama son yılın sorularına baktığımızda soru tarzını değiştirmişler biraz o yüzden kpss ye çalışır gibi ve daha hızlı çalışmak yeterli olacaktır diye düşünüyorum
-
@d3mir3l hocam çok teşekkür ediyorum hallettim