2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Arkadaşlar biliyorsunuz yarın (salı) günü hazine ve maliye bakanlığının bütçe görüşmeleri var. Komisyondaki MV. 2021 yılında da alımlar yapılmasını, bu alımların yetersiz olduğunu, risk analiz merkezinin akıbetini sordurmak biliyorsunuz oraya 1000 kişilik istihdam sözü vardı 400 u alındı 600 kişilik kadroyu sordurmak. 5 yıldır gelmeyen mhuy ilanını sordurmak ve Kurumicine karşı çıkılması konusunda yarın komisyondaki MV. Mesaj atalım Twitterdan.
-
@melezprens hocam sizde 90+ diye grup açın isterseniz
-
Arkadaşlar Bolu mu Kastamonu mu ?
-
Sehirlerinizi neye gore tercih ettiniz memleket mi yoksa yasamak istenilen yere göre mi?
-
@samcrooo nerelisiniz hocam
-
Sınava toplamda tahmininizce kaç başvuru olur?
-
@dibace buna bende takıldım. Bilen var mı?
-
@kpsslik mevcut maaş ile hayaller yaşamak istenilen yer hayatlar memleket ve çevresi hocam
-
@immobile07 hocam başvuru aday no kismina mi bakiyoruz bende orası baya yüksek bir sayı çünkü yardım eder misiniz
-
12.000 e kadar gıdıyor normalde şuan 4 gun var başka sınavları bekleyenlerde var halkbank gibi şuan başvuru sanırım 7 binde
-
@Umutlu-bekleyiş hocam teşekkürler ama bende aday no 6 basamaklı ben mi yanlış bir şey yaptım yardım edin yaa
-
-
@atanacakkpssli bende de oyle hocam anlamadim bende yanlis bisye yapsak form gitmezdi ki
-
@atanacakkpssli daha once guy sinavina girmis miydiniz ben girmistim o sebepten oturu mu acaba baska bisey gelmiyor cunku aklima. Sonuc olarak gonderildi yaziyor ama hocam panik yapmamiza gerek yok bence
-
Son 4 basamak başvuru sayısı
-
kaç oldu başvuru ? bugünlerde yükselir artık. değiştiren sayısı azımsanmayacak kadar çokmuş ama. bazıları 2/5 değişim diyor ama bence 1/5 i değiştirmiştir .
-
şuan 6374
-
@babameraba tamam hocam başı 10 ile başlıyordu o yüzden panik oldum teşekkür ederim
-
Arkadaslar daha once kayıt oldugum ama gitmedigim devam etmedigim bir yuksek lisans programı var. Bunu yüksek lisans kısmına yazmak mantıklı mı sizce
-
@melezprens iyiki bir 90+ ile Ankaraya başvurdunuz isterseniz anons geçirsinler tüm ülkede bu puanla başvurduğunuz için