2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@scofieldmustafa zaten demek istedğim 90 geçen 175 kişi var gruplarda görüyorum cgu bursayı yazacam 96 91 felan diyorda onlara trol demek icin diyorum ben zaten mersini yazacam
-
Merhabalar arkadaşlar. Belki bileniniz vardır. Ben evliyim ve eşim bulunduğu şehirde çakılı kadroda, tayin durumu söz konusu değil. Ben atanırsam eğer eş durumu mazeretiyle tayin yapabilir miyim ? Araştırmalarım neticesinde 5 yıl çalışma zorunluluğu ve evlilik sonrası eş durumu olmadığına dair bilgilere ulaştım fakat benim durumumda bir örnekte ne olur bir cevap bulamadım. Şimdiden teşekkürler.
-
Son başvuru sayısı kaç şuan sistemde başvuran varmı yeni ?
-
@idealistbiri başvurumu biraz önce tamamladım 5983tü.
-
Başvuru sayısı geçen yıllara göre azmı çokmu?
-
78.5 puanla istanbul hiç istemiyorum garantilemek için eklemeli miyim dostlar ne düşünüyorsunuz bu yıl istanbul için
-
gönderdikten sonra başvuru formunu yazdır diye bir tuş yok nasıl yapacağız?
-
Arkadaşlar kirli sakallı fotoğraf atmıştım ben ilk başvurduğumda. Şimdi ne olur ne olmaz diye sakalsız fotoğrafımı yükleyeyim dedim. Ancak fotoğrafı güncelleyemiyor muyuz? Dosya seçme bölümü tıklanmıyor. Böyle mi kalıyor son hali ile.
-
@Ozot35 bende bunu dusunuyorum sayinin coklugundan yazilcak galiba
-
6174 başvuru oldu.
-
İnşallah herkesin gönlünden geçen yerler olur, hayırlısıyla yaptık tercihi hayırlısı olsun.
-
Başvuran sayısının geçen yıla göre az olması iyi mi kötü mü?Gruplarda kötü oldu çünkü taban puanı yukarı çeker vb şeyler söylenmiş ama?
-
@yunkyy hocam başvuruyu geri alip fotoğrafı güncelleyebilirsiniz. Sonra tekrar başvuruyu göndereceksiniz.
-
@Azalan-Terimler az olması tabiki iyi 5 il tercihi yukarı çeker ama önceki senelere göre sıralamalar çok farklı bide cok sayıda il var neredeyse tüm turkiyede forumlarda hep olumsuz konuşuluyo gercekten sadece 80 üstü alanın hakkiymis gibi
-
@yunkyy başvuruyu geri alıp yapmanız gerekiyor.
-
@ayselleri arkadaşım eğer ki kuruma evli olarak gelirseniz tayin durumu evlilik sebebiyle olmuyor maalesef. Hatta evliliği sonraya bırakan eşi özel sektörde değil de devlet kadrosunda çakılı olan kişilerin bile gitmesi çok çok çok çok zor. Benden tavsiye sürünürsünüz eşiniz ile olabileceğiniz il varsa orayı seçin.Bir arkadaşım atandıktan sonra evlendi şuan 3. Senesi doldu eşi ile ayrı illerde yaşıyorlar . Yani eğer ki sizin arkanızda durabilecek biri yoksa ki gerçekten bu konuyla bayağı uğraşması gerek hiç ayrı il tercih etmeyiniz. Size vermiş olduğum örnek sadece bir tanesi.
-
@leviathan22, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
6174 başvuru oldu.
Ani bir artış oldu
-
@scofieldmustafa öyle yaptım zaten de olmadı
-
@idealistbiri hocam needen goruntuluyoruz ben goremedim
-
90 üzeri Ankara yazanlar burda mı el kaldırın sayımızı bilelim:)