2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@buslem ben arayıp bir kaç defa görüştüm ertelemek çok mümkün değil ancak talep olursa il çeşitliliği değerlendirilir dendi bence yarın hepimiz tekrar arayalım ısrarla
-
arkadaşlar bakanın şu anki açıklamasında da bahsettiği gibi ankarada %100 ün üzerinde bir artış varmış ciddi anlamda risktir herkes için ben şimdi cimer e de yazıyorum yarın gib i de arayacağım lütfen siz de öyle yapın hepimiz yazarsak sonuç alabilriz
-
Ertelenmesinden yana değilim kesinlikle ama farkli illerde sınav yapılması tabiki herkesin faydasına olacaktır .
-
@guyguy26 aynen öyle ben de böyle düşünüyorum bu yüzden il seçeneği için yazdım ve aradım
-
Sınavı erteleme talebi kabul görürse ilk bahara kadar yolu var. Erteleme bize fayda sağlamaz, ama il çeşitliliği olmalıdır.
-
24 saatte 28 bin vaka
-
@aslankayserili sınavın ertelemesi süreci iyice belirsiz hale getirilir. Onun yerine sınav merkezin artırılması talep etmek daha mantıklıdır.
-
@hayırlısı035 arkadaşlar benim de bahsettiğim bu ertelenmesi demek bizim için o sınavın hayal olması demek o yüzden lütfen sadece il merkezlerinde yapılması için talepte bulunun
-
Arkadaşlar 4t guy denemelerinden çözen var mı?
-
Arkadaşlar merhaba 2019 kpss için kaynak olarak kullandığım idare hukuku (+iyuk) guy için ne kadar geçerli olur
Saygılarımla -
@aytenka, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
arkadaşlar bakanın şu anki açıklamasında da bahsettiği gibi ankarada %100 ün üzerinde bir artış varmış ciddi anlamda risktir herkes için ben şimdi cimer e de yazıyorum yarın gib i de arayacağım lütfen siz de öyle yapın hepimiz yazarsak sonuç alabilriz
cimere il arttirimi için ben de yazdım. ertelenecek durum olursa da bir iki hafta olur anca il için daha fazla erteleme olmaz. yarın arayacağım da herkes ararsa yeterli talep oluşur il arttirimina giderler. 0312 387 33 45 numara bu.
-
hem bu sürede halkbankın açıklanması için toplanırız. mecburen guya başvurdu birçok kişi. bu sayede onların eksilmesiyle daha düşük kapatan bir kurum sınavı süreci geçiririz
-
Arkadaşlar muhasebe de TMS soruluyor mu ya
-
Klasik sınav için herhangi bir kayıt,ücret gibi bir şey yapmamız gerekiyor mu
-
@law yazılı sınav demek istedim
-
@law hayır sınav giriş belgenizi çıkarıp sınava giriyorsunuz sadece
-
Halkbank mülakat sonuçları açıklandı. Keşke başvuru sürecinden önce gelseydi belki bazı arkadaşlarımız da yarışa dahil olabilirdi böylece. Napalım. Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum kazandigi icin guya girmeyecek var midir diye de merak ediyorum
-
Yazılı sınava girişe hak kazandı yerine evet yazıyordu şimdi boş bu durumla karşılaşan var mı? Bir problem olur mu?
-
@byzakbar bugün öğlenden beri herkeste öyle hocam.. giriş yerleri düzenleniyor diye yorumlar okudum. Sanırım sınav giriş yerleri düzenleniyor..
-
@extraordinary guya basvurup halkbank kazanan ve sinava girmeyecek arkadaslar illeri ile birlikte yazarlarsa cok memnun oluruz Kazananları tebrik ederim.