2020 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Hazırlık Platformu
-
@zenginmemur aynen hocam da, 1300-1500 arası guy demiş bir arkadaş. Hatta defterdarlık demiş şok oldum. Peşine de dguy demiş bir şok daha. Son virajda 1400 guy 300 dguy 300 duy yazayım şuraya şifa niyetine :))
-
@strtmn hocam guy 1500ün altı gelmez.Dguy defterdarliktada dguy suan egitimde olanlar bile gelmez dedikleri için dguy az gelir gibi duydan az olacak şekilde duyda yıllardır gelmiyodu
-
@zenginmemur kardeş 2000i tamamladım. Yoksa bilmiyorum yani ne gelir ne gelmez.
-
Eğitimde üstadların söylediğine göre dguy ilanın içeriğinde olacak
-
@kaymakam 2000’nin içinde mi
-
@tozkok ilan 2000 mi?
-
@strtmn yok hani 2000 kişilik izin verildi tam olarak yazmadım yoksa ilanın içeriğine dair haberim yok
-
@tozkok farkettim hocam, takıldım
-
@strtmn bianda kaosa neden olcam diye korkmadım değil 🤭
-
@tozkok sayı olarak bilemiyorum hocam duyduğum bu eksiği fazlası yok
-
@kaymakam icerigi derken hocam ne demek istediniz?
-
Acaba istatistik için de gelir mi? Son 400 kişilik alım 300+50+50 gelmişti...
-
Birisi diyor eğitimdeyiz yok böyle bir alım üstatlar yani derse giren hocalar diyor bunu.Öbür taraftan 200dguy gerçekten artık duyum değil sanki şifreli bulmaca
-
Eğitimdeki üstad falan kimse bilmez dguy alınacağını. Maliyede her an her sey olabilir. Bu konularda kimse kimseye bilgi vermez.
-
@edekentli tamam bilmezde 200 dguy nerde calısacak gib merkezde bu kadar yer bile yokmuş.
-
Sureci takip edemiyorum pek dguy'la ilgili ciddi bi gelişme var mi arkadaşlar
-
@zenginmemur Ben alınmayacağı görüşündeyim zaten. Bir hevesle aldılar, baska da alacaklarını düşünmüyorum. Çünkü aynı işi geçici görevli gelir uzmanları yapiyor zaten.
-
Hakimlik sınavından önce dguy eğitiminde olan tanıdıkla görüşmüştüm eğitimdeki üstadların dguy alımına sıcak bakmadığını hatta istemediklerini söyledi. Dahası dguy alımının da vmy alımı gibi iptal edilmesi gündeme gelmiş sonra vazgeçmişler 80 kişilik fireyle dguy alımı yaptılar dedi. Niyeyse gib içinde dguylara sıcak bakılmıyormuş
-
@Gresham-T oooo bu başlıkta yer mi kapıyoruz
-
@newworldorder ekmegimizin peşindeyiz