Elektrik Üretim Anonim Şirketi (EÜAŞ) Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@ahmetozcelik35 aynen kardeşim de indirdim tamamdır.
-
@friedman-25 telefonu yan tut. Devamında indir sekmesi var görünmüyor
-
Çok şükür biraz düşmüş🥳 Listeye giren herkese başarılar arkadaşlar
-
@Aslan-Reyiz, içinde söyledi: Elektrik Üretim Anonim Şirketi (EÜAŞ) Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@Willsmithh Sanayide ingilizce yok 50-70 kuralı var ,elektirik de ingilizce var baraj 50 diğerleri 60 genel ort 65 kuralı var .Bence ing 50 barajı cok da etkilemez.YDS değil sınavda var çünkü.Ama yine 87 üzeri kapatır gibi.
86.30
-
İs hukuku icin nerden calisicaz tavsiyesi olan var midir?
-
Cumhurbaşkanı tarafından seçimlerin yenilenmesine karar verilirse oy kullanma günü ne zamandır ?
-
@miyopkeynes TBMM ve vb secimleri 60gun sonraki ilk pazar birlikte yapılır hocam
-
CB makamı herhangi bir nedenle bosalirsa sadece CB seçimi 45 gün içindeki son pazar yapilir.. senin sordugun sorunun cevabı 60gun sonraki ilk pazar olacak
-
"Cumhurbaşkanının seçimlerin yenilenmesine karar vermesi halinde, TBMM genel seçimi ile birlikte yapılır. Yenileme kararının Cumhurbaşkanınca verilmesi halinde, bu kararın verildiği günden sonra gelen 90. günü takip eden ilk pazar günü oy verilir." (A KADRO)
Böyle bir ibare var kitapta yeni baskı olmasına rağmen. O yüzden sizlere de sorayım dedim
. -
@miyopkeynes hatalı hocam verdiğim sürelerden eminim başka bir kaynaktan araştırabilirsiniz yinede siz
-
@nairu teşekkür ederim hocam ben de sizin dediğiniz gibi biliyordum da şüphelendim bi
-
@miyopkeynes sınav giriş belgeleri erişeme açılmış
-
Hangi site acaba erisemiyorum
-
@iskender bende erişemiyorum
-
Arkadaşlar sınava girecekler listesinin sonunda adres linki var oradan giriş belgesine erişebilirsiniz
-
-
@profberlin teşekkür ederim hocam
Bu emanet verme hususunda bilgisi olan var mı -
@miyopkeynes fakülte girişinde alıyorlar kantin var hocam
-
@Willsmithh çok sağolun hocam
-
Ulaşım kizilaydan nasıl?