Elektrik Üretim Anonim Şirketi (EÜAŞ) Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@posseder iktisat
21- gümrük tarifesi ile ilgili soru
22- getiri egrisi
23-2018-2019 yillari gsyh 200 ve 210 olan soru cevap 5 di sanirim -
@ynsss4 24- arz yanli iktisat
-
@Willsmithh 3 4 hafta uzun değil mi? 2 haftada açıklanması lazım aslında.
-
@Mambaa 3-4 hafta makul bi sure hocam dua edelim 2 ayi bulmasin
-
@Mambaa Hocam dün de yazdım göremedin sanırım ingilizceden hatırladığın en azından kısa cevaplı soru var mı örnek ben bir soruda little şıkkı işaretledim
-
@Mambaa ya ne 2 haftası boş yapıyorlar DHMİ 1 haftada açıkladı ki soru sayıları çok daha fazlaydı yazılı sınavdan 2 hafta sonra sözlü yaptılar onu da 3 güne açıkladılar
bu kurumlar sadece oyalamak için yapıyor -
BURADA 3-4 HAFTAYA ÇOK DİYEN ARKADAŞLARIN ULAŞTIRMA MÜFETTİŞLİKTEN HİÇ HABERLERİ YOK SANIRIM 70 GÜN OLDU HALA AÇIKLANMADI
-
@vito-tanzi haberim var kardeşim hepsi boş yapıyor diyorum zaten
-
@g-uzmanı hocam ingilizcem çok iyi değil ama. Kısa cevap olarak hatırladıklarım. None, that, fill in, is surrounded, invention, specialize, where
-
@g-uzmanı hocam ingilizceden hatırladığım şık yok. Barajı geçerim ama çok da iyi bir İngilizcem yok.
-
@vito-tanzi hocam ulaştırmayı Yıldırım Beyazıt yapmadı mı? Farklı üniler 2 sınavı da yapan o nedenle diyorum.
-
@posseder Hukuk
19-Güveni kötüye kullanma
20-alacaklının ödeme zamanındaki yerlesim yeri
21-Kefile direkt gitme/konkordato mehli -
@prezıntcihangir Aynen öyle hocam 1 haftalık işi var aslında. DHMI hemen işe başlatmak için süreci hızlı ilerletti. Uzamalar kurumların işi yavaşlaması.
-
Bu hafta açıklanır mı acaba sonuçlar?
-
@Mambaa ben ankusemi ayın 9 unda aradığımda 3 4 hafta sürebilir demişti ihtiyatlı davranıp söyledi galiba. Psikolojik midır nedir bilmiyorum ama şu covid19 yüzünden kurumlar bunu bahane edip süreçleri geciktirebilir diye düşünüyorum TCDD teftiş hemen açıklanır 2 hafta kalmaz demişti 1 ayı geçti mesela
-
-
EÜAŞ mülakata kalanlar açıklanmış arkadaşlar https://www.euas.gov.tr/tr-TR/haberler/mufettis-yardimciligi-giris-sinavinin-sozlu-kismina-katilmaya-hak-kazanan-adaylarin-listesi
-
200 kişilik İl göçü kazanan arkdaşlar da var ise feragat ederlerse çok makbule geçer
-
Sınav sonucumuza nerden ulaşacaz arkadaşlar. Kaç puan aldığımızı öğrenemicek miyiz
-
Merhaba arkadaşlar hayırlı olsun, kurum hakkında bilgisi olan var mı?