Kpss Pratık kitap tavsiyesi
-
Arkadaslar selamlar Allah nasip ederse pazar günü askere gideceğim.Askerde çalışmak için alan kitaplarımı götürsem çok kalın çoğu ve tantana olacak , Alan bilgim iyi kurum sınavları var dönüşte 20 gün için pratik kitap atıyorum özet gibi iktisat maliye hukuk için bilgisi fikirleri olan varsa paylaşabilir mi? Dediğim gibi alan bilgim zaten iyi tekrar etmem için istiyorum tesekkürler şimdiden
-
@Willsmithh kardeşim öncelikle hayırlı olsun. Sağ Salim gitmen dileğiyle ben askerden geleli 3 ay oldu. Az çalışma fırsatı buldum. Bana uzun dönem çıkmıştı. 20 gün için fazla bi şey götürme bedelli olanları fazla yormazlar.
-
@Willsmithh hocam merkezi ve ilgoce girmicekmisiniz
-
@adanali01 evet hocam askerden döner dönmez girecegim o yüzden calismam.lazım zaten
-
@Willsmithh hocam bende kasımda yaptım askerliğimi lakin çalışacak vaktin hiç olmayacak neredeyse ben Maltepe’de yaptım kitapta götürdüm ama sayfasını bile çeviremedi bence kendine yük yapma boşuna
-
Hocam merhaba, aralık sonu Samsun'da bedelli askerliğimi yaptım geçen cuma döndüm, bence de kendinize yük yapmayın, 2 tane kitap götürmüştüm okumak için 1 tanesini zor bitirebildim. Gün içinde sizi öylesine yoruyorlar ki akşam ve öğle araları dinlenmek için fırsat kolluyorsunuz sadece 3 pazarınız olacak adam akıllı kendinize vakit ayırabileceğiniz.
-
Etutcu olabilirsen çalışırsın dediler ama fikriniz varmi
-
@Willsmithh hocam mülakat kitapları ihtiyacınızı karşılar diye düşünüyorum. Bu kitaplar soru cevap şeklinde olduğundan yazmaya veya bir masaya ihtiyaç duymazsınız her an okuyabilirsiniz. Hem klasik sınavlar ve mülakatlar için de hazırlık olur. Doğru çalışma yöntemi ile test sınavlara bile faydası olur diye düşünüyorum. Ama piyasada çok çeşit yok bilirsiniz. Hukukta Mülakat diye bir kitap vardı. Ya da diğer iibf derslerini de içeren Liyakat adlı bir kitap vardı önerilen.
-
Bölüğe göre cok degisken ama ders calısmaya pek vaktın olmayacak. Keyfine bak sadece 20 gun calısmasan bır sey degısmez.
-
@Simurgx çok teşekkürler hocam.