hesabı komple kapatma
-
-
@onuktekin biz neyi kutlayacaz. Göçte göçük altında kaldık:)
-
@LioN Valla Yozgatlılar öyle diyormuş yoksa ben de testi kebabını bilirim Yozgatlı olan varsa kızmasın ama şiveleri çok ilginç yani benim şivem olmadığına göre hakkında rahat rahat konuşabilirim bence yani şimdi @onuktekin e mülakatta "nörüyon" demesinler
-
@LioN yani ne istediğimizi bilsinler bana yeter desti testi derken billura gitmesin mevzu
-
@onuktekin oo iş gobele dönecek bu gidişle:))
-
@onuktekin olursa çok iyi olur dostum
-
@LioN ahahahabab o da var
-
@onuktekin sende komisyon başkanına döner şef bizle billur geçti dersin kardeşim:)))))
-
@plansız memleket şeylerine de öyle uzağım ki yani hiç anlamıyorum Bakalım neler olacak
-
@LioN shshshsbsbssnsnsn
-
Başlığın sahibi gelip benim hesap kapama başlığımda goy goy yapmayın gidin başka başlık açın orda yapın goy goyunuzu diyecek diye çok tedirginim
-
@onuktekin Bence iletişim kurabilirsen %80 ini hallettin demektir şimdiden başarılar dilerim, süreç oraya geldiyse, gelecekse
-
@Godot kapatma olayı nelere gitti hepi de @onuktekin yüzünden denmez şimdi türkçeyi iyi kullanalım sayesinde oldu
-
@plansız bakalım bazı kararsızlıklarım var. Belgeleri daha göndermedim gönderemedim. Kurbağayı düğüne çağırmışlar ya nasip demiş
-
Pancarın piyasası bundan kelli @onuktekin kardeşimizden sorulur nokta!!! Tercihini yap her yerde. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Sorgun yolcusu kalmasın:)
-
@onuktekin bunu da ilk kez duydum yozgat a mahsus mu ! Biz gelini ata bindirip kısmet derdik degil miydi
-
@aroma ne bileyim ben kaplama diye okudum önce bir tane Ford Taunus alıp siyah ve mat kaplatma hayalim ve biraz ateşim var.
-
@onuktekin atesin hayalini aşmış dostum dikkat
-
@Godot asıl @paretowilfredo gelecek bence şöyle diyecek, gidin uyuyun artık yoksa
-
@aroma o varrık varrık demiştir ama doğru