29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
-
Diger forum cok gergin. İnanilmaz gergin, okurken yoruyor insani
-
Ahmet nohutcuyla iletisme gecen var mi ?
-
Arkadaşlar yok mu duyumu olan, Eylül sonu söylentileri artıyor.
-
nobody:
ahmet hoca: haftaya kaldı kardeşim. -
işin esprisi bir yana ahmet hoca da olmasa tamamen sır küpü. allah razı olsun onun maillerinden sonra en azından bir ferahlama geliyor. memurlarnet desen inci sözlüğe döndü iyice. face wp gruplarında falan her kafadan bir ses çıkıyor. kimisi eylül sonu diyor kimisi bu hafta diyor vs.
ne zaman açıklanır bilmiyorum. en son sorduğumda 28 ağustosu bekle diye duyum aldım. o tarihte açıklanmayınca da ve 4 eylül meselesinden sonra sınavın açıklanacağına dair heyecanlı bekleyişimi yitirdim. kimseye de ne zaman açıklanır diye sormuyorum.
hakkımızda hayırlısı olsun. inşallah bu hafta açıklanır. yazılıya hazırlık süreciyle birlikte 1 yılı bulan bir sınav sürecimiz oldu. zor.
-
@dersair haha bıkmadan usanmadan da soruyorlar abi adam napsın
-
Bugün HMK hakem kararları sorusu da iptal edildiği bilgisi dolaşıyor facebook grubunda böyle bir durum var ise sonuçlar tekrar değerlendirilecek yakın zamanda.
-
@g-uzmanı keşke ösym yanlış hazırladığı soruları kabullenip yapılan itirazları değerlendirerek sonuçları açıklasa.
-
@Mambaa zaten ösym uzlaşma sorusunda kendi kafasına cevabı değiştirtti, doğru soruyu bozdu, o soru da yargıdan döndü. bence hiç karışmasın. böyle iyi
-
Ösym önce hakimlik sınavı sorularını düzgün hazırlasın her sınavda en az 2 tane iptal edilen soru oluyor. Hayır anlamıyorum kpss olsun kaymakamlık olsun sayıştay olsun öyle iptallik soru mevzuları çok çıkmıyor ancak ne hikmetse hakimlik sınavlarında her yıl aynı terane oluyor
-
Arkadaşlar herkes hakem sorusu diye yazıyor ama kesin şekilde konuşan yok. Bildiğim kadarıyla birçok soruya dava açıldı ve bunlar önceden idare mahkemesi tarafından reddedilmişti, bunlar da temyize götürülmüştü. Hangi soru olduğunu nasıl öğrenebiliriz, davayı açan arkadaşı tanıyan var mı?
-
@AEK hocam boşverin kimsenin burda iptalle cartla curtla uğraşıcak sabrı kalmadı valla ya bu hafta ya öbür hafta gelsin şu sonuçlar, ondan sonra isterse 85 tane ek mülakat yapsınlar problem yok
-
@2pacalypse soru cevaplarının değişmesi ya da şöyle söyleyeyim sıralamanın değişmesi mesela yeni sonuçla birisi ilk 300 de değil bu etkiler mi
-
@yüzbaşı etkiler hocam ek mülakata girerler de çağrılması 1 ay yapılması 1 ay açıklanması 2 ay falan yeni yılı çok çok rahat bulur. bugünün mevzusu değil yani bunlar. bırakın ek mülakata girecekler düşünsün, bizlik bir durum yok.
-
@2pacalypse hocam eyvallah artık paranoyak olduk sinirler yay gibi gergin bir an önce açıklansa da yolumuzu görsek
-
@yüzbaşı 50 gün oldu hocam nerdeyse , nasıl olmasın. insan ikilemde kalıyor bir de yeni sınava çalışsam mı çalışmasam mı diye. cidden açıklanması lazım. bu hafta diyenler var ama bakalım. olmazsa öbür hafta kesin gelmesi lazım artık.
-
@2pacalypse hayır bi de sınavları bu sene erken yapıyorlar hastalık kırıla gidiyor herkes Ankara’ya gidecek sınav için nasıl yapacaklar hayret doğrusu ki Ankara’da durum facia şuan
-
@2pacalypse Hocam ÖSYM yüzünden biraz burukluk yaşadım. Sınavda çok iyi bir sıralama elde ettim ama sorularım bir bir iptal ediliyor Tabii kıl payı kaçıranlar adına da haklarını elde ettikleri için sevindim.
Gerçekten ya, ben hayatım boyunca -üniversite sınavı süreci de dahil- psikolojik olarak bu kadar yıprandığımı hatırlamıyorum, meğerse üniversite hayatı ne güzelmiş
Mülakatların eylül sonu açıklanacağına odaklanıp kendimi bir nebze de olsa rahatlatmaya çalışıyorum. -
@AEK sonraki sıralamalardan haberlerinin olduğunu bile sanmam şimdilik. ek mülakat ilanı geldiğinde çoktan sonuçlarımız belli olmuş bile olur. o yüzden sıralamam düştü diye üzülmene gerek yok.
ayrıca sıralamanın da pek bir önemi yok ama neyse
-
Arkadaşlar her ne kadar sonuçların eylül sonu açıklanacağını düşünsem de aldığım bir duyuma göre bugünden itibaren her gün açıklanma ihtimali varmış ve ay sonuna kalma ihtimali düşükmüş. Duyumun kaynağı dershane hocaları, Facebook, çeşitli forumlar veya WhatsApp grupları değil. Referans vs. de yok.
Ben yine de eylül sonuna odaklanıp umutlanmamanın en iyisi olduğunu düşünüyorum. Fakat bilgi amacıyla buraya yazmak istedim. Her an açıklanma ihtimali yüksek.