29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
-
@hideaways11 bekliyoruz hocam dört gözle..
-
Merhaba arkadaşlar , iptali muhtemel görülen sorular hakkında iptal davası açanlara mahkemeden bir bilgi geldi mi ya da bilirkişiye yönlendirildi mi, yönlendirildiyse durum ne aşamada ? bilgisi olan paylaşabilirse çok makbule geçer. teşekkürler.
-
@25Torsteinn en son bilirkişiye yönlendirildi ve bilirkişi için ücreti toplamaya çalışıyorlardı diye biliyorum . Ama epey oluyor covid den önceydi sanırım bunu göreli. Şimdiki durumu ne bilmiyorum
-
Aradım cevap veren olmadı bugun gelseydi keşke
-
@hideaways11 gelmedi
-
@Hayaller71 hocam valla anlamadım artık tarih vermeleri gerekmiyor mu bize. Hadi ben adliden gircem de idariden gelecek arkadaşlar bilet falan alcak daha
-
@hideaways11 yani hocam bakan açıklama yaptı 15 i diye gerçi ben izlemedim de. Şuan vermemeleri çok saçma ona göre plan program yapılır ben ank. Dayım ama herkes ankarada oturmuyor en kötü yarın gelmesi lazım
-
Yeni planlıyolardır tarihleri :))) apar topar tarih verdiler. Bilet kalacak yer hepsi sıkıntı şuan.
-
@hebenneka bilet neysede kalacak yeri düşünmezler bence hocam
-
ben ankarada okudum ankarada kalıyorum ama sınavı kazanan bir sürü insan var mutlaka yakın zamanda yaparlar bir açıklama
-
@Hayaller71 parkta yatıp geleceğim :)) eş dost çok, yeni ayrıldım ankaradan da eve almazlar bu dönemde :)))
-
@hebenneka gel misafirim ol hocam
-
@Hayaller71 sağolasın hocam :))) baktım zor durumdayım park soğuk olur gelirim :)))
-
@hebenneka bir hakim kolay yetişmiyor, helal olsun hocamm:)
-
@CosmoKramer her şey hak ve hukuk için :)))
-
@hebenneka perişan vaziyette gitsek acıyıp alabilirler belki bende Ankara sokaklarında sabahlarım
-
@Hayaller71 denemekte fayda var :)))
-
@Hayaller71 Will Smith, Umudunu Kaybetme filminde boyacı kıyafetleriyle gittiği Borsacılık işini kapmıştı, neden olmasın:))
-
Bakan Bey basın toplantısında mı söyledi 15 haziranda başlayacak diye? Bakanlığın twitter sayfasında herhangi bir ibare göremedim.
-
@CosmoKramer tulumu çeker gideriz o zaman hocam