29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
-
komisyon daha çalışmaları bitirmemiş bu hafta bitirecek demiş bakan bey. eylülün başında imza aşaması kaldı diyenler neresinden attı acaba çok merak ediyorum
-
@maniakbeta teşekkür ederim hocam
-
@yasamor hocam bi hakim adayı arkadaşıma sordum gerçekten de 4 eylül açıklanması bekleniyormuş ama sonra neden açıklanmadığını bilmiyor kimse... Yani Nohutçu hoca olsun şu olsun bu olsun sallama değildi...
-
@arş-gör valla hocam bana bakan yardımcısı ile konuştuğunu söyleyen bu arkadaş o tarihin yanlış olduğunu minimum 15 Eylül olduğunu söylemişti tarihin. Bence sağlam duyumcular biliyordu sadece gerçek tarihi. 4 Eylül belki de ilk plananan tarihti
-
@yasamor doğrudur hocam.
-
bakan bey ulusal bir kanalda tv de haftaya açıklanacak diyorsa zaten işler çoktan bitmiştir. sonuçta tv de detay verecek hali yok. o yüzden nohutçunun dediği bu hafta açıklanma durumu zaten doğrudur.
-
@Windless bu hafta gelecektir hocam. Sırf bakanın bu söylemini boşa cikartmamak için yetiştirirler bu haftaya, hazır olmasa bile
Şimdiden hayırlısı olsun heyecan seviyesi gittikçe artıyor
-
@2pacalypse kendimden çok senin sonucu merak ediyorum
-
@RootofAllEvil ahah sağol hocam ben de herkesin sonucu merak ediyorum buradaki ya. Neredeyse 9-10 aydır buralarda çok zaman harcadık, çok emek verdik inşallah sonucunu alırız
Yalnız ilginç olan iyuk sorusu ve tahkim sorusunun iptal olması oldu. Adamla ne dalga geciyorduk Ocak ayında gelip ayar verse yeridir
-
@2pacalypse dogru heryere yazmisti surekli hakli cikti onu bende unutamiyorum
-
@2pacalypse iyuk sorusunu pek çoğumuz kanundaki metne göre yaptık 20/a ve 20/b maddeleri açıkça yazıyordu ancak burda suç ne bizde ne soru iptali için uğraşan ve istediğini alan arkadaşta. Burdaki suç cumhurbaşkanlığı kararnamesi/kararı/genelgesi -artık hangisi oluyorsa- ile değişen durumun mevzuata tam ve doğru olarak yansıtılmamasında. Kpss, kaymakamlık ve sayıştay testlerinin hukuk kısımlarında iptal davası açılan soru sayısı oldukça azdır ama nasıl oluyorsa her hakimlik sınavı sonrası daha sınav günü tartışmalarında en az 10 tane iptale konu olacak şaibeli soru çıkıyor.
-
Arkadaşlar Bugün saat 13:00 da #Pazartesiolsun tagiyla Bakanımıza tweet atıyoruz
-
@twetadam sen icra beklemiyor musun, bu başlıkta niye varsın hocam? hakim savcı adayları tweet etkinliklerine gelicek insanlar değilller, yanlış yerdesin. önümüzdeki bu hafta hassas başlığı alakasız işlerle meşgul etme rica ediyorum.
-
Arkadaşlar yakınsa eğer açıklanması e yok mu referansından haber alan listedesiniz diye
-
Hakem sorusu iptal edildi ya bunun sonuçlara yansıması ne zaman olur? Karar temyiz edilmiş miydi peki?
-
@2pacalypse Ben de kendi sonucumu bıraktım senin sonucunu bekliyorum ve daha çok merak ediyorum ciddi ciddi :)))Hepımız için hayırlısı.
-
@2pacalypse hocam sen elenirsen bıraksın herkes bu işleri, benim için sembol değerin var.
-
@CosmoKramer hocam valla çok sağolun mahcup ediyorsunuz beni insallah forumdaki kardeşlerimizin de yüzü güler hep beraber 15. Dönem idari yargı adayları oluruz
-
@RootofAllEvil Danıştay bozdu, kesin kararı ilk dereceye yolladı hocam. Kesin kararı osymye tebliğ edicek idare mah. ÖSYM de 30 gün içinde hareket ilkesinden yeniden degerlendirmeyi yayınlıcak. Çok zaman alacağını sanmıyorum. Dosya şu an ilk derecede diye biliyorum. Tebligat çıktı falan diyorlardi. Maksimum 2 haftaya yeniden değerlendirme yayınlanır da bizlik bir şey kalmicak o zamana
-
@kemankeşş2 ben aldım haber ama olumsuz bi dönüş oldu