29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
-
relax dostlar kimse yanlış yapmadı
-
Eyvallah hocam
-
Arkadaşlar merhaba. Şu an baktığımda başvurular hala açık gözüküyor. Başvuru açılmadan önce başvuru bilgileri kısmında güvenlik formunu göremiyorum. Başvuru onaylandı yazıyor herhangi bir sıkıntı yoktur sanıyorum
-
@kprc10 benimde aynı hocam.
-
@kd16 Başvuru bilgileri kısmı açıktı dün gece orada form gözükmüyordu. Şimdi de başvuru tarihini uzattılar ya da sistemle ilgili bir sorun var sanırım
-
@kprc10 uzatmışlar 19.02.2020 diyor son tarih için
-
şimdi sisteme girdim, kontrol etmek için. 'DIŞ KATMAN HATASI, HATA LOGU:IC KATMAN İLE İLETİŞİM KURULAMADI' diye bir şey çıkıyor. bilgisi olan var mı?
-
günaydın arkadaşlar başvuru bilgilerimde güvenlik araştırma formu gözükmüyor sizinkinde gözüküyor mu
-
@rodin Sistemsel bir sorun sanırım. Bende de aynı sorun var.
-
valla insan paranoyak oluyo yüklemedim mi acaba diye
-
Ben de başvuru sürecinde görünüyor arkadaşlar başka öyle görünen var mı?
-
@Şau bende az önce baktım başvuru onaylandı yazıyor yalnız şöyle bir durum var daha önce çalıştığı kısım halen çalışıyor olarak gözüküyor
-
@Şau durum ciddi olabilir. Başvuru onaylandı yazıyor bende. Başvurular da dün bitti. Bence pgm'yi arayın siz.
-
@2pacalypse Başvuru onaylandı yazıyor bende ama bilgiler kısmında form gözükmüyor. Form kısmı hiç yok. Yüklenmediğinde başvuruluyor zaten
-
@kprc10 aynen benim de form kısmı hiç yok. Herkeste var olan bir durum.
-
Selam millet ne yapıyorsunuz nasılsınız? Covid-19 salgını nedeniyle acaba bizim mülakat tarihlerinde erteleme söz konusu olur mu?
-
@RootofAllEvil Ben erteleneceğini düşünüyorum. 14. Dönemin stajına da ara verildi zaten şuan. Ertelenmese bile göreve başlama tarihinde biraz daha gecikme olacak gibi görünüyor.
-
Erteleneceğine dair duyumlar var yakın zamanda belli olur.
-
@kilici stajina ara verilmedi, Danıştay stajlarına baslicaklardi, ertelendi sadece. Onun yerine ise Şu an idare/vergi mahkemesindeki stajları devam ediyor. Takvimde yer değişikliği diyebiliriz.
Bana sorarsanız ise Nisan sonu gibi belli olur. Bence ertelenmeme olasiligi daha yüksek. Çünkü bu virüsün havaların ısınmasıyla etkisini kaybedecegi söyleniyor. Mart ayında olup da ertelenen sınavlar vs Mayıs başına atılıyor, mesela MSÜ sinavi 3 mayis. Dün mesela icra takipleri durduruldu 30 nisana kadar yazıyor. Ayrica icisleri bakanlığı 6-8 Mayıs tarihine mülakat tarihi verdi dün çıktığı dernek denetçiliği ilanında. Genel olarak mayısın karantinasiz geçeceğini anlıyorum ben buradan.
Ama mesela 20-25 Nisan gibi virüs hala tam gaz devam ederse ertelenir, biraz bu 1 aydaki gidişata bağlı. Ertelense de bizi adlicilerin arkasına atarlar, 11-21 temmuzda olur, sonuçlar zaten toptan aciklaniyordu. Her türlü bekleyecektik. Çok mağdur edici bir durum olmaz yani.
-
@2pacalypse keşke dediğin gibi olsa ama çok iyimser bakıyorsun. Temmuz ayında olursa yine iyi bence. Hayırlısıyla şu virüs belasından en az kayıpla kurtulalım da mülakat tarihleri önemli değil artık.