29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
-
@Hayaller71 en azından az da olsa netlik iyi oluyor
-
@Hayaller71 aynen de bu sefer sonuç beklemek çok pis strese sokuyor insani. Şimdi en azindan evrak işi cart curt bekliyoruz. Bir sonraki bekleyisimiz başarılı mı basarisiz mi yazacağı beklentisi. Adamı öldürmez süründürür
-
@2pacalypse selahattin Özdemir iyi gider
-
@2pacalypse galiba tam da dediginiz gibi olacak, bana nasip olursa eylulde bile baslamaya raziyim artik cok yoruldum yillardir bu surec yipratti beni, inanin beklemek o kadar zor ki, cok zor geliyor bana , hakkimizda hayirlisi olur insallah bekleyecegiz artik Rabbim neylerse guzel eyler
-
@Hayaller71 acının tatlı tebessümü.
-
12 Mayıs çıkmış bana. Adli ve adli avukat idariden sonraysa bittik demektir. Sonuçlar yeni yıla artık afsdh ama en son bizsek çok iyi.
-
Erken açıkladılar çok şükür
-
Adli temmuzda olan var sanırım ekimde anca açıklanır
-
@idariyargı bittik. Ciddi ciddi bittik
-
Adlici arkadaslar ne zaman yazabilir mi bizden once mi sonra mi, bizden sonraysa ekim kasim gibi aciklanir cok bekleyecez galiba
-
Direk güne bakmışım mayıs olduğunu şimdi anladım niye böyle ertelediler acaba
-
@2pacalypse Bana da 12 mayıs idari ben de
-
Evraklar belli olmadı di mi ?
-
@idariyargı e devlet linki açılmış
-
@idariyargı bir alt duyuru. 11-18 Şubat başvuru.
Bu arada cidden iğrenç bir durum oluştu ya. 10 temmuza dahi mülakat sarkmissa 15 eylulden önce zinhar mülakat sonucu beklemeyin.
Ciddi anlamda berbat. Duyurusunu şubatta yapıp temmuzda mülakata almak nasıl bir olaydır hala çözemedim, 1 dk soru sorup yollayacaksiniz ya, neden 5.5 ay??
-
E devletteki güvenlik soruşturma formuna imza atıp mı yükleyeceğiz arkadaşlar bilgisi olan var mı
-
Bu süreç ekimden önce sonuçlanmaz çok uzamış
-
12 mayısta benim mülakat. Hepimize başarılar
-
Geçen sene mülakatlar nisan gibi başlamış yanlış hatırlamıyorsam. Yani bir ay kırk günlük bir gecikme söz konusu. 15 eylül e kadar mülakat sonuçları açıklanır, 1 aralık a (fazla fazla uzattım) kadar kazananlar başlar diye düşünüyorum.
Mülakata girecek herkese başarılar. -
@brakov ilginç olan durum geçen sene 20 şubatta gelen ilan bu sene 11 şubatta geldi. Yani daha geri çekmesini beklediğimiz halde 40 gün ileri atmış durumda mülakat süreci. Geçen sene Haziran olmadan bitmişti bu sene 10 temmuz deniyor belki daha ilerisi bile vardir. Hem de 900 kişi daha az kişi giriyor mulakatlara. ne desem gg.