Botaş 94 personel alacak 2017
-
21,00 da guy etkınlıgı var arkadaslar tag sayfada paylasılacak sızler de yardım eder msınız kendı mucadelemız sonucta gıb daıerelerıne taze kanlar lazım http://forum.tercihiniyap.net/topic/599/2017-guy-i̇lani-3-000-guy-i̇sti̇yoruz/234?page=12
-
@john-nash fotosuz kabul etti başvuruyu kardeşim yüklemedim ben.Elzem değil demek ki
-
@Hipokrat özgecmıssız de kabul edıyor kardesım anlamadım valla gerek yok yanı
-
Aynen pek bilgi istemiyor kardeş
-
başvuru da ilan kodu ve anahtar kelime istiyo yanlış yere mi girdim acaba bilgi verir misiniz
-
Bende öyle bişey istemedi hocam bilemiyorum ilana girip aşağıda başvur a tıkladım bukadar
-
başvuran arkadaşlar yardımcı olabilir mi yapamıyorum.........
-
@jan nerede takıldın?
-
operatörle teknisyen kadroları arasında fark var mı?
-
Arkadaşlar merhaba.Siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler mezunu olarak ilan detayında siyaset b. ve kamu yönetimi yazan uzman yardımcılığı ilanına başvurabilir miyim sizce? Botaş ilanlarından 4 tanesinde sbu ve kamu yönetimi içeren ilan var da o yüzden sormak istedim.
-
@jan hangı ılanlar hocam onu lınk atsanız
-
00003545868 bu ilan da yds şartı yok değil mi ben göremedim
-
Başvuru yapan arkadaşlar maillerini kontrol etsin, mülakat listesine girdiniz maili gelmiş işkurdan.
-
@reisülküttab hocam siz başvurmuş muydunuz kaçla kapatmış sizin ki oldu mu
-
seyhana başvurmuştum 87ile kapatmış , başvurunun üstüne tıklayıp nihai listeden ulaşılabiliyor kimin kaç ile kapattığı
-
@totti ben basvurmamistim. Yakin bir arkadasim basvurmustu
-
Uzman yardimciligi icin, maas durumunu ve calisma kosullarini bilen var mi? Kapsam disi personel sayiliyormus yeni fark ettim
-
@issizavukat hocam bir arkadaş vardı yüksek lisanstan tanıştığım geçen yıl uzman yardımcısı olarak 4500 TL civarından bahsetmişti. Şimdi bu eşit işe eşit ücret durumları burada nasıl uygulanıyor. O 4500 içerisinde neler var tam bilemiyorum ki şu anda 5.000 TL'yi geçmiştir diye düşünüyorum. @odtüsbky ve @aliveli bir fikriniz var mı konuyla ilgili?
-
@Antimülakat 666 ya tabi değiller
-
@aliveli hocam maaşları bu nedenle yüksektir.