2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@Pinky yok hocam olmaz heralde
-
@kemankeşş2 45 kişilik listede yer alan yaklaşık 25 kişi var , muhakkak farklı kurumları kazananlar da olmuştur
-
@kemankeşş2 bence tahmini olarak 650 ile 700 kişi arası gelir mülakata başka kurumları kazanan 45 lik alımda atanan ve diğer başka sebeplerle gelmeyenler de olursa olabilir
-
@camadam1 o kadar az mı o zaman bir 700 kişi civarı olabilir
-
@Pinky hocam sadece asıl listeye baktım ben yedekleri bilmiyorum
-
@camadam1 sadece asil de 25 kişi mi varmış hocam
-
İnşallah covid nedeniyle mülakat çok uzun süremez 5 dk da biter umarım tahayyül edemiyorum içeriyi
-
@kemankeşş2 salgından öncede yaklaşık 5 dakika sürüyordu hocam
-
@malthus_emmi şimdi daha uzun olmaz bence.
-
@kemankeşş2 evet hocam
-
@HKN619395 özelden yazdım hocam ,şimdi farkettim kusura bakmayın
-
Arkadaşlar 25 Haziran’da İstanbul’dan özel araçla gidecek var mı??
-
Arkadaslar 24/06 da çanakkale balkes üzerinden gidicek var mı?
-
@kemankeşş2 hocam sgk sonuçlarını bekleyen ve il göç sınavına giren çok fazla kişi vardı. Sınavı kazanıp feragat etmeyen epey kişi olabilir
-
@Elnogate inşallah hocam bir de siz de çekocusunız değil mi geçen alımda çekocuya bir idare hukuku diğerleri ise göç işleyişi ile alakalı sorular gelmiş bunu referans alabiliriz değil mi
-
@kemankeşş2 aynen hocam siyasal ceko mezunuyum. Çekoya dair sorabilecekleri bir çok şey sınav konularına oldukça uzak kalıyo. Anayasa iktisat idareyle gecistireceklerini tahmin ediyorum ( yani insallah öyle olur )
-
Yht tren şuan yok. Uçak biletleri de malum. 24 veya 25 haziranda istanbuldan özel gidecek varsa gelebilirim
-
Arkadaşlar herkese kolay gelsin. " Mütekabiliyete esas teşkil eden konular ve mütekabiliyetin ilk geçtiği metini" bilen var mı ?
-
@Elnogate beniö 15 i hocam sizin kaçı
-
@Elnogate bu cümleyi anlamadım bizim lehimize mi aleyihimize mi bir durum hocam