2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
Arkadaslar mulakata mulakat saatinden ne kadar zaman once gidelim , bekleme salonu nasil bi yer bize sira gelince nasil bir yol izleniyor komisyonun karsisinda ne kadar uzakta oturuyoz kusura bakmayn ilk mulakatm bazi merak ettgm yerler var
-
@70kuralliii en az bir saat önceden orada bulunmanız iyi olur hocam.
-
@70kuralliii Bir saatten fazla beklemeyecek şekilde kendinizi ayarlamanızı öneririm, ne kadar fazla beklerseniz, stres yaşama ihtimaliniz o kadar artar. Mülakatı toplu olarak bekleyeceğiniz alan, Kurum'un kütüphanesi. İçerdeki adayın çıkışına göre zamanlamasını ayarlayarak sizleri tek tek çağıran bir görevli bulunuyordu, usulde değişikliğe gidilmediyse. Oval bir masa, beş kişiden oluşan bir komisyon, komisyonun başkanı genel müdür yardımcısı, o yoksa personel dairesi başkanı olur. Diğer 4 üye daire başkanlarından olur, sizler komisyon başkanının karşısına denk gelecek şekilde masanın karşısında oturacaksınız.
-
@plansız sagolun hocam bilgiler icin
-
Mülakatta gelebilecek sorulara ve ortama dair fikir edinmenize yardımcı olması için forumun geçmiş göç mülakat başlıklarına hızlıca bir göz gezdirmenizi tavsiye ederim. Kafanızda belirginleştikce sebep olduğu stres ve gerginlik de azalacaktır.
-
Arkadaşlar 13 haziran tarihinde Giresun’dan Ankara’ya özel araç ile geçmeyi düşünüyorum ; katılmak isteyen arkadaşlar yazabilir
-
@Elnogate anladım hocam
-
@plansız aşağı yuları kaç dk sürer hocam
-
@kemankeşş2 En fazla 7-8 dakika sürer dostum.
-
Tahmini olarak ne kadar sürede açıklanır mülakatlar arkadaşlar. 45'lik alım gibi uzar mı ?
-
@plansız hocam bu arada epey bir süre geçti pandemi sebebiyle. Sizce güvenlik soruşturması ile ilgili bir çalışma yapılmış mıdır? Yoksa gs sadece mülakat sonrasında yapılan birşey mi??
-
Geçmiş mülakatlara baktım genelde mevzuat ve bölüm ağırlıklı duruyor.Bende bu şekilde çalışacağım umarım yeterli olur.
-
@ridvan gvs ler il goc de once yapiliyor bitmistir bile
-
@plansız hocam bölüm çeko benim 45 lik alımda 1 idare geri kalan göç işleyiş, mevzuat gelmiş bunu referans alabilir miyim sizce mantıklı olur mu
-
@sıla35 bu kez uzamaz gibi çünkü salgınla ilgili büyük oranda normalleşmenin başladığı tarih olan 1 hazirandan önce hemen duyuru gelmesi bu işi hızlandırmak istediklerinin göstergesi ki bu forumda başka başlıklarda duyumu çoğunlukla sağlam olan arkadaşlar 100 civarında yeni bir ilan gelebilir demişlerdi bu sene içinde bence ağustos ortası ya da eylül başı büyük aksilik olmazsa açıklanır gibi ve diğer 100 kişi civarı duyumu doğru olur da bu sene yapmak isterlerse aralık gibi yeni ilan gelebilir tabii tahmin olan bütün bunlar olmayadabilir
-
@Pinky tabii haklısınız her şey olabilir. Çok teşekkür ederim
-
30 haziran istanbuldan gitmeyi düşünen var mı? (45 kişilik ilanda yedekteyim eğer sıra gelmez ise bu mülakata katılacağım)
-
@Mrtsnr kaç sıra hocam
-
Arkadaslar Mülâkat tarihimizden daha önce ya da daha sonra mülakata girme şansımız var mı?
Acemi birliğine gittiğimizde karantina süreci başlıyor ve mülakat tarihine denk geliyor. Acaba mülakat izni için sorun olur mu? -
@ridvan Bildiğim kadarıyla mülakatlar başlamadan da güvenlik soruşturması yapılması söz konusu olabiliyordu. Bu alımda nasıl bir yol izlendi bilmiyorum dostum.