2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
Arkadaşlar herkese selam. Geçici barınma merkezlerinde sadece geçici koruma kapsamındaki Suriyeliler kalabiliyor değil mi ?
-
Arkadaslar gecmis yillarda cikan mulakat sorularina baktim da borclar medeni ve cezadan pek soru cikmamis sanirim. Bu kisimlara da calisiyo musunuz?
-
@mister-no baktım sorulanlar olmuş belli olmaz
-
@ege-mahmut evet
-
@mister-no çok derine dalmadan çalismakta yarar var bence
-
Taşra mülakatı daha mı kısa sürer sizce arkadaşlar 12 dk sürmüş merkezin
-
@kemankeşş2 hocam ben kendimce kişi sayını belirtilen saat aralığındaki süreye böldügümde ortalama kişi başı 8 dakika falan çıktı:) ama belirtilen saatlerde sarkma vs olursa bilemiyorum.
-
Kabul barınma merkezlerinde tc vatandaşları kalıyor mu bilen var mı
-
Galiba sadece başvuru sahibi ve uluslarası koruma sahipleri kalıyor tc vatandaşı olması saçma geldi kalamaz bence
-
Evet merkez göçte daha kısa sürüyormuş il göç
-
@Pinky merkez göçten
-
@kemankeşş2 önceki alimin mülakatina giren arkadasim max 4 5 dk sürdüğünü söyledi dostum. 6 tane kısa soru sormuslar
-
14-21 haziran İnternational Migration Film Festival gerçekleştirilecektir. Online olarak, Dünyanın en geniş katılımlı ve kapsamlı tematik film festivali olarak gerçekleştirilecek. Belki soru gelebilir, juri isimlerini filan bakmanızı öneririm.
-
Sizce mülakatların bittiği günden itibaren kaç gün içinde sonuçlar açıklanır ya da açıklanacağı yaklaşık tarih tahmininiz var mı?
-
@Pinky Bayram sonrasına kalacağını düşünüyorum ben. Umarım çok bekletmeden açıklarlar.
-
@Pinky genelde 2 aydan fazla sürüyodu sanırım ama belki pandemiden dolayı aksadı diye bu kadar bekletmezler
-
göç açıklanmasına göre bizimkide belli olacaktır ama pandemi sürecinde içişleri alımları çok kısa sürede tamamlandığına göre bence en fazla mülakat bitimi 2 hafta veriyorum ki muhtemelen güvenlik soruşturmaları tamamlanmıştır
-
@redcrossbjk ağzınızdan bal damlıyor hocam gelmiş geçmiş en beğendiğim yorum oldu duymak istediğimi duyuruyorum şu an belki ondan keşke bu dediğiniz olsa ya da en geç temmuz sonuna da razıyım bu yorum beni çok heyecanlandırdı şimdi umarım olur
-
@Pinky göç idaresinin kamu tüzelkişiliği var mı?
-
@Elnogate yanlislikla etiketledim kusura bakmayin