2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
Hayırlı olsun arkadaşlar. Tebrik ederim herkesi. Umarım süreç hızlı ilerler.
-
@reagan edevlet kabul ediliyor. Kuruma yine sorar elden verecek arkadalar ama daha önce kabul edildi yine edilir
-
@reagan yok hocam e devlet mezun belgesi de oluyormus
-
Arkadaslar bnde geldim burdatim hepimize hayirli olsun Allah a sukurler olsun mulakattayim ama iptal edilen sorulardan dolayi netlerim dustu birazcik.Insallah sonu hepimiz icin hayirli olur
-
Hayırlı olsun arkadaşlar hepimize. Diğer başlığı sessiz takip ediyordum. Yazılanlar, gereksiz polemikler başlıktan soğutmuştu. Uzak kaldım. Burdan temiz başlamak iyi oldu. Zor olan süreçte birbirimize yardımcı olarak, güzel bir mülakat süreci geçirelim inşallah.
-
Hayırlısı olsun. En son SGK dan elendik ama umarım kısmetim de il göç vardır.
2019 başlığında sordum ama cevap alamadım. İktisat mezunu olup hangi sorular soruldu bilen var mı? Ona göre çalışma stratejisi belirlicem. -
Kötü ithamlar var diğer sayfada kazananları zan altında bırakan .bu sınav gercekten kolay bi sınavdı keşke böyle ithamlar olmasa
-
Bendeee varım.️️️
-
Arkadaşlar mülakat sizce ne zaman olur ?
-
@babameraba ben göremedim .belgeler nedir
-
@eomer öncelikle kendi bölümünüze hakim olun hocam ardından mevzuat ve genel kültür bakmak lazım . Iktisatciyim soruları paylasmstm 2018 başlığında. Başarılar dilerim
-
@Zzeynep tamam gördüm
-
@aroma eyvallah hocam sağolun.
-
Uluslar ilişkiler mezunu olup var mi mülakat tecrübesi olan arkadaşlar
-
Özgeçmiş bilgisayar çıktısı olmak zorunda mı ? ( saçma sorular silsilem başlamıştır )
-
@mathilda el yazısı da olur bilgisayar çıktısı da olur.
-
diploma suretini e devletten kabul ediyorlar mı arkadaşlar?
-
@gencbiraday, içinde söyledi: 2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
Uluslar ilişkiler mezunu olup var mi mülakat tecrübesi olan arkadaşlar
Ben geçen yıl girdim hocam ulus mezunuyum
1- RAM nedir
2- Osmanlı son padişahı kimdir
3- göç nedir
4- yassı Ada hakkında ne biliyorsun
5-başat güç ne demek -
Acaba çeko'ya ne tip sorular geliyo. Bilgisi olan var mı?
-
Paylaşılanlardan ürktüm her telden soru geliyor kapsam geniş zamanımız ne kadar bilen var mı mülakatlar ne kadar sürede oluyor?