2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
Saat 8’e kadar umutluyum
-
Mesela dün bakan bey akşam da makamındaydı twttir da gördük hepimiz valiler ziyaret etmiş yani çok yoğun da değil
-
Bakanlık düzeyinde etkinlik yapmak lazım artık
-
Arkadaşlar SGK ile göç idaresini kıyaslama yapmayın bence SGK her Alımda 5-6 ay sonunda açıklıyor bizim bekleme süremiz aslında çok değil korona süreci yeni bitti ve hemen aldılar mülakata neden ? Çünkü kurumun da acil ihtiyacı var merak etmeyin bayram öncesi açıklanacak yine söylüyorum beklentim pazartesi
-
@malthus_emmi yine de bugün perşembe umutluyum işaret ettiğiniz saati bekliyorum 9 dk kaldı
-
@Pinky yine olmadı
-
Arkadaşlar bu akşam ve yarın akşamı bekleyelim olmadı önümüzdeki hafta 3 gün yine bekleyiş içinde olacağız umarım bu akşam sonuçlanır hepimizin hakkında hayırlısı olsun sabretmek ve beklemekten başka çaremiz yok hayırlı akşamlar herkese ...
-
@Pinky Haftaya perşembe 19.30 u bekleyelim artık inşallah perşembeyi beklemeden tez zamanda açıklarlar ️
-
Arkadaşlar sayın Gökçe ok u etiketleyip tweet atabiliiriz malum mülakat içinde suskun kalmadı bizleri davet edeceğini açıklamıştı en azından bir kez daha resmî ağızdan bir cevap gelir
-
Bugün de yalan oldu..
-
@malthus_emmi haftaya perşembe de bayram arifesiymiş açıklanmaz diyorlar bence bu iş de salı sallanır çarşamba çarşafa dolanır pazartesi giydim fesi tekerlemesine dönecek ben artık şaşırmıyorum ne de olsa açıklansa ve az da olan şansım yaver gitse de kazansam bile bu kez de işbaşı yapamadan ya kovid 2 salgını piyasaya düşer ya da meteor filan düşer iş başı yapma 1 yıl ertelenir felan filan işte ben Aralık 4. hafta perşembe saat 19.30 u bekliyorum
-
@Pinky yok yok vazgeçtim onu da beklemiyorum artık
-
İstiklal Marşi , dilek ve temmenniler ardindan kapanis bu gunu de bitirdik yarin yeni umutlarla uyanacagiz insallah.
-
@Pinky açıklansında gerisi önemli değil dostum belirsizlik bitsin en azından
-
@gencbiraday aynen hocam aciklansin da insallah kazanalim cunku ben bir daha muhasebe calismak istemiyorum
-
@gencbiraday hocam sürecin başından şimdiye kadar olan talihsizliklere değinmek istedim yoksa açıklansa yeter tabi asil listesinde olma isteğimize değinmeye bile gerek yok
-
@Pinky Benim favorim çekirge istilası
-
@Pinky ihtiyaç olduğunu ve sürecin çok uzamayacağını biliyoruz İnşallah sonu güzel olur
-
-
Bugün Göç İdaresinin önünden geçtim mesai bitimine yakındı.. Dedim lan bekleyeyim gmüdür mü olur yardımcısı mı olur çıkışta yapışıp sorayım ama vazgeçtim