2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@muzgor sanmam boşuna beklemeyin hocam 2 gün kafa dinleyin güç toplayın yeni haftada 3.5 gün çetin olacak
-
Arkadaşlar,
Bişey merak ettim, Gökçe Ok bayramdan önce dedi evet ama biz bakanlıkta ne kadar bekler bekletilir onu öngöremiyoruz değil mi?
Peki Gökçe Bey bunu öngöremeden nasıl bayramdan önce diyebiliyor?
Dolayısıyla bakanlık kısmı bence tamamen sistem üzerinden bakan yada yardımcıları yada danışmanları tarafından onay verilen çok uzun olmayan bir süreç..
Yoksa Gökçe Bey nerden bilsin bakanlığın bayramdan önce onay vereceğini? Böyle bir açıklama yapıyorsa işin yüzde 90 lık kısmı Gmüdürlükle alakalıdır. -
@Alles-Klar hocam bence bunların hepsi planlı şeyler. Sonuçta GM yardımcısı. Az çok süreci kestirebiliyordur ha 1 hafta sarkar veya kısalır onu bilemem ancak bu tarz şeyleri bir sürece kesinlikle koymuşlardır diye tahmin ediyorum.
-
Gercekten ha aciklandi aciklanacak seklindeki beklentimiz hepimizi yordu onumzudeki hafta ilk 3 gun icinde aciklanir insallah Gm yardimcisinin dedigi gibi, eger bayramdan sonraya sarkarsa da 7 agustosa kadar aciklanacagini dusunuyorum en kotu ama insallah onumuzdeki hafta aciklanir da belirsizlik son bulur iyi hsonlari.
-
@Alles-Klar dostum bir kaç eşim dostumdan bakanlıkta işin çok beklemediğini öğrendim olağanüstü bir durum söz konusu olmaz ise önümüzdeki hafta açıklanacak , hafta başından itibaren önümüzdeki pazartesiyi işaret etmiştim bildiğiniz gibi ️
-
@gencbiraday hocam bu bakanlıkta beklemiyor duyumu genel bir bilgi mi yoksa bizim süreçle ilgili doğrudan bir duyum mu?
-
@gencbiraday Bende bekletileceğini düşünmüyorum.. Bu hafta Ayasofya vs derken oldukça yoğun geçti, pazartesi yüksek ihtimalle açıklanır. Temennimiz o yönde..
Bakanlık personel ihtiyacı olup olmadığını bilmiyor mu?
Yada pandemiden dolayı 5 aydır bekletildiğini bilmiyor mu?
Bekletecek bişey yok, ben sadece şu konuda şüpheliyim, bakanlığa sunulacak aşamaya gelindi mi ben bundan emin değilim.. -
@Alles-Klar hocam bu konuda da 06TC üstadın verdiği bilgi var bu hafta içi il göç için çalışıldı ve bitti demişti söylediğinizle aynı kapıya mı çıkıyor bilmiyorum ama ben de GM çalışmasını bitirmişse hemen bakanlığa gönderiyor mudur ya da gönderilmiştir şimdiye kadar yoksa bekletiyor mudur bunu düşünüyorum ama niye beklesin o da var
-
@Pinky evet bitti dedi ama iş bakanlıkta mı yoksa daha bakanlığa sunulmadı mı onu bilemiyoruz.. Bilmemiz de pek mümkün görünmüyor..
Eğer sunulmuşsa bakanlığın bekletmesinin bir mantığı yok, ama sunulmamışsa büyük ihtimalle bayramı devirmemiz gerekecek.. -
@Alles-Klar bakanlığa sunuldu ...
-
@gencbiraday, içinde söyledi: 2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
@Alles-Klar bakanlığa sunuldu ...
Nerden biliyoruz başkan?
-
@Pinky il göç iÇin genel bir bilgi hocam biraz daha sabredelim lütfen önümüzdeki hafta içi hepimiz rahatlıcaz inşallah
-
@Alles-Klar burada kurumda çalışan bir arkadaşımız söyledi
-
@gencbiraday göç idaresi evimin yanında, gitsem bilgi vermezler mi?:)
-
@Alles-Klar, içinde söyledi: 2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
@gencbiraday göç idaresi evimin yanında, gitsem bilgi vermezler mi?:)
Telefonlara bakmıyorsunuz bende burya geldim derim nolacak
-
-
@Alles-Klar Ahahah kardeşim sen bi çılgınlık yapıp gideceksin galiba nazikçe karşılanırsın ama bilgi vermezler sitemizi takip edin açıklamasını duyarsın muhtemelen
-
@gencbiraday inşallah ptesi açıklarlar da gerek kalmaz siz yine uzaksınız, ben hergün önünden geçiyorum. Bildiğin gözlerinin önünde eriyorum
-
umudunuzu kırmak istemem ama gokce ok bayramdan once dediyse kesin aciklanacak diye bir sey yok arkadaslar 45lik alim icinde tarih vermisti verdigi tarihten 1 ay sonra aciklandi.
-
@IS-LM hocam o zaman umudum daha çok arttı zaten bunu söyleyeli neredeyse 1 ay oldu zatan açıklanması yakındır o zaman