2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@gencbiraday kardeşim bizim sınav açıklanmadan hiçbir güzelligi yok. Sadece mülakata giren sayisi azalıyor ve ancak feragat edilirdi anlamlı olur.
-
@redcrossbjk hep bu haftayı içimden geçiriyordum bakalım belki açıklanır kardeşim hayırlısı artık
-
@gencbiraday hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Bayrama son 3 gün.
-
Feragat için ne yapılması gerekıyor malum telefonlara cevap verilmiyor
-
@budin şu kurumun şu tarihli şu ünvanlı hakkından feragat ediyorum diye dilekçe yazar gönderirsiniz
İmzalı -
@budin Herkes zırt pırt ararsa açmazlar maalesef.
-
var mı sağlam duyumu olan güzel haber verecek olan perşembeye kadar
-
@budin, içinde söyledi: 2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
Feragat için ne yapılması gerekıyor malum telefonlara cevap verilmiyor
Kimlik bilgilerini içeren ıslak imzalı dilekçe göndermek gerekiyormuş bilginize.
-
İnşallah bu hafta son olur @06TC hocam var mı bir gelişme
-
Bizler unuttu️ @06TC
-
@gencbiraday 5 gündür hiç çevrimiçi olmamış Üstad
-
Bana bu senaryo çok tanıdık geldi sgk'da da ay sonuna kadar dendi ayın sonu geldi son haftası. Ha 2 gün kaldı ha 3 gün kaldı derken açıklanmamıştı. Onda da böyle kendimizi bağlayıp ay sonu dedikleri için 5-4-3-2-1 gün kaldı diye her gün saymıştık. Diyeceğim o ki arkadaşlar geçen gün de yazdım ha açıklandı ha açıklanacak diye beklemeyin. Açıklanırsa ne âlâ ama açıklanmazsa ruhen çöküyor insan.
-
Gökçe ok a instagramdan mesaj mı atsak
-
@aryastark aynı benzetmeyi bende yaptım fakat sgk ile kıyas yapmayın demişlerdi. Daha önce Sn Selim Bağlı Sgk başkanı iken bugün açıklayacağız demişti mülakatları aradan 1 hafta geçmişti öyle açıklanmıştı. Biz bir şeyler yapmaya başlamazsak beklemeye devam edeceğiz.
-
@redcrossbjk ben sizi sgk dan hatırlıyorum hocam umarım burada kazanırsınız. Bekledikçe aklıma sgk alımı geliyor bekleyip açıklanmadıkça yine aklıma sgk alımı geliyor umarım aynısı olmaz ama onu yaşayınca artık gözümle görmeden inanamıyorum bir türlü. Dilerim bayrama kadar en adil şekilde açıklanır ancak bayramdan sonraya kalırsa da şaşırmam.
-
@aryastark sgk ile gocu karsilastirmak cok mantiksiz sgk gibi ketum bir kurum ile goc ayni kefeye koyulmamali
-
En kotu bayram sonrasi is biter agustos ayi icinde
-
Bence kendimizi bayram sonrasına hazirlasak iyi olacak. Bayramdan önce açıklanacağı yok gibi
-
@kemankeşş2 aynı kefeye koymuyorum en başta zaten 5 ay uzamaz sadece diğer alımlardaki bekleyişimiz aklıma geliyor hocam ister istemez. Bir de bayrama kadar diye bir tabir geçti dolayısıyla böyle olunca herkes umut ediyor
-
@kemankeşş2 kardeşim sgk bekledin mi bilmiyorum ama bu söylemler sgk ile aynı. Yönetmelikte 30 gün yazınca herkes 30 gün saydı sonra o olmazsa bir sonra ki ay bakanlık özel kalemi ay sonu dedi o ay geçti artık biz bir sonra ki ay kesin derken aradan 6 ay geçti. Gün geçtikçe ne yazık ki bi sonraki ay kesin diyoruz. Zaten yazılı sınav ile aradan geçen 4 ay var. Bizim sgk ile benzetmeler bu nedenle kardeşim yoksa SGK ve Göç kurumunu aynı kefeye koymuyoruz. Aile Bakanlığı zaten bu konuda meşhur, 2017de yapılan iş müfettiş açıklanmadı daha