Arkadaşlar 4-5 twit atalım haydi
GöçveİlGöç MülakatSonuçları
Arkadaşlar 4-5 twit atalım haydi
GöçveİlGöç MülakatSonuçları
Bu is persembe biter gibi geliyor bana
@70kuralliii valla temennimiz o yönde bizimde kardeşim hadi cuma olsun ama bu haftayı aşmasın yani
Bugün de olmadı arkadaşlar umarım bu olmayan son gündür.
@06TC üstadın dediğine göre yarın iÇin bitmiş olacağını söylemişti umarım yarın açıklanır ve artık iyi veya kötü bir şekilde kalan yolumuza devam ederiz
@gencbiraday ne zaman demişti yarın biteceğini
Ben bir sgk mağduru olarak hala "bu ay" diyorum bugün yarın veya bu hafta değil
@aryastark bu Sgk insanlarda çok derin yara açmış insallah yaralarınız bu hafta sarılacak diyorum ️
@onur06 pazartesi
@aryastark haydaaaa ha bugun ha yarin derken bu aya nasıl geldik
@jhonnybravo 12.08.2020.
12+8=20
Acaba
@onur06 +49 ve milliyetçi hareket partisinin kuruluş yıl dönümüüüüü
Arkadaş bugün yarın diye diye gına geldi
@onur06 Nikah ya da düğün tarihi gibi akilda kalici da olur
Yalnız iyi sıyırdık
@gencbiraday sormayın hocam yüksele yüksele en sonunda yere çakıldık daha da yükselmem ne zaman aşırı sağlam şekilde duyum gelir o zaman yükselirim bu ay deyince her gün her an beklemiyorum böyle daha iyi sütten ağzı yanan misali
@jhonnybravo ben "bu ay muhtemelen" şeklinde duyum almıştım hocam sebebi o. Ha ama yukarıda dediğim gibi çok sağlam duyum gelir o ayrı
@aryastark sinirlerim lastik gibi oldu hocam mental olarak iyi hissetmiyorum kendimi . Dün gece televizyon karşısanda gülerken kız arkadaşım geldi tv kapalı neye gülüyorsun dedi. hadi diyelim olumlu olsa sonucum fiil ehliyetimi kaybedecem gibi
İnşallah bu cumaya kadar açıklanmış olur sonuçlar hiç konsantre yok ders de çalışamıyorum
Arkadaşlar konu dışı birşey sormak istiyorum. Mesela göç için muhasebe çalışmadık ya. Başka buna benzer alım yapan (yazılı sınavında 4 dersin herhangi birinden muaf olunan) bir uzmanlık var mı??