SMMM SGS Sınavı
-
@arideni mezuniyet yıl şartı hakkında bir fikrim yok açıkçası. Ben mezun olduktan 1 sene sonra EY için girmiştim. Belki bu bir fikir olur hocam size.
Sınavı benim zamanımda yazılıydı. Daha doğrusu test usulü. Ankara’da bir otelin konferans salonunda yapıldı. Ben alandan geçmeme rağmen dil olmadığı için elendim. Alanı benden düşük olup dili olanlar kazandı. Dil Sınavları YDS mantığında.
Dil önemli ️ -
herkese selamlar. :man-raising-hand: stajımın 18. ayındayım ve son 6 ay demek bu. yavaştan yeterlilik sınavına çalışmaya başlayacağım. sgs ve staj hakkında merak edilen varsa yanıtlayabilirim. bir soruya peşin yanıt vereyim; halâ maaş vermediler .)
-
@furkanbey merhabalar hocam. Allah kolaylıklar versin az kalmış inşallah kalan süreyide kazasız belasız atlatıp yeterliliğide verirsiniz Meslek nasıl, stajerlere bakış nasıl, işin zorluk derecesi nedir ve işi öğretiyorlar mı, memnun musunuz, son olarakta maaş almadan nasıl geçiniyorsunuz peki
-
@furkanbey nasıl vermediler hocam asgarı mi vermediler
-
@furkanbey sgs ye hangi kaynaklarla hazırlandınız? Kaynak önerisi yapabilir misiniz? Çalışmaya başlayacağım ama henüz doğru düzgün bir kaynak bulamadım
-
Kitap önerilerine açığım arkadaşlar, bilen biri yardımcı olursa çok sevinirim. Bir de evde kendim çalışmayla halledebilir miyim?
-
@very P48 puan türünde 79 puanı olan arkadaşım ilk denemesinde, evden çalışarak 70+ bir puan aldı.
-
Arkadaşlar selam. Bende A grubundan atanmaya çalışıyorum. guy duy vmy falan filan. Fakat bazı arkadaşlarım da smmm sınavına girecek. A kadrodan düzgün puan alan çoğu kişinin rahat geçtiğini duydum. Acaba bende birdha ki sınava girsem mi boşa mı olur? Alternatif olsun diye cebe koymalı mıyım? Düşüncelerinizi merak ediyorum.
-
Arkadaşlar selam. Bende A grubundan atanmaya çalışıyorum. guy duy vmy falan filan. Fakat bazı arkadaşlarım da smmm sınavına girecek. A kadrodan düzgün puan alan çoğu kişinin rahat geçtiğini duydum. Acaba bende birdha ki sınava girsem mi boşa mı olur? Alternatif olsun diye cebe koymalı mıyım? Düşüncelerinizi merak ediyorum.