TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

SMMM SGS Sınavı

DİĞER
    smmm sgs sınavı
    16
    49
    5914
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • M
      mbguy @arideni Son düzenleyen: mbguy

@arideni mezuniyet yıl şartı hakkında bir fikrim yok açıkçası. Ben mezun olduktan 1 sene sonra EY için girmiştim. Belki bu bir fikir olur hocam size.
      Sınavı benim zamanımda yazılıydı. Daha doğrusu test usulü. Ankara’da bir otelin konferans salonunda yapıldı. Ben alandan geçmeme rağmen dil olmadığı için elendim. Alanı benden düşük olup dili olanlar kazandı. Dil Sınavları YDS mantığında.
      Dil önemli 🤦🏻‍♀️

Ya güllerin açacağı vakti sabırla beklemeli ya gül bahçesi düşlememeli.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • F
        furkanbey Son düzenleyen:

herkese selamlar. :man-raising-hand: stajımın 18. ayındayım ve son 6 ay demek bu. yavaştan yeterlilik sınavına çalışmaya başlayacağım. sgs ve staj hakkında merak edilen varsa yanıtlayabilirim. bir soruya peşin yanıt vereyim; halâ maaş vermediler .)

GG

crowdingout A V 3 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
        • crowdingout
          crowdingout Yasaklı @furkanbey Son düzenleyen:

@furkanbey merhabalar hocam. Allah kolaylıklar versin az kalmış inşallah kalan süreyide kazasız belasız atlatıp yeterliliğide verirsiniz 🙂 Meslek nasıl, stajerlere bakış nasıl, işin zorluk derecesi nedir ve işi öğretiyorlar mı, memnun musunuz, son olarakta maaş almadan nasıl geçiniyorsunuz peki 😕

• A
            arven @furkanbey Son düzenleyen: arven

@furkanbey nasıl vermediler hocam asgarı mi vermediler

Sanki çok ömrümüz varmış gibi beklemeyi öğretiyor bize hayat.

• V
              very @furkanbey Son düzenleyen:

@furkanbey sgs ye hangi kaynaklarla hazırlandınız? Kaynak önerisi yapabilir misiniz? Çalışmaya başlayacağım ama henüz doğru düzgün bir kaynak bulamadım

V 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • V
                very @very Son düzenleyen:

Kitap önerilerine açığım arkadaşlar, bilen biri yardımcı olursa çok sevinirim. Bir de evde kendim çalışmayla halledebilir miyim?

B 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • B
                  Beyaz Fil @very Son düzenleyen:

@very P48 puan türünde 79 puanı olan arkadaşım ilk denemesinde, evden çalışarak 70+ bir puan aldı.

• L
                    lannisJk Son düzenleyen:

Arkadaşlar selam. Bende A grubundan atanmaya çalışıyorum. guy duy vmy falan filan. Fakat bazı arkadaşlarım da smmm sınavına girecek. A kadrodan düzgün puan alan çoğu kişinin rahat geçtiğini duydum. Acaba bende birdha ki sınava girsem mi boşa mı olur? Alternatif olsun diye cebe koymalı mıyım? Düşüncelerinizi merak ediyorum.

• L
                      lannisJk Son düzenleyen:

Arkadaşlar selam. Bende A grubundan atanmaya çalışıyorum. guy duy vmy falan filan. Fakat bazı arkadaşlarım da smmm sınavına girecek. A kadrodan düzgün puan alan çoğu kişinin rahat geçtiğini duydum. Acaba bende birdha ki sınava girsem mi boşa mı olur? Alternatif olsun diye cebe koymalı mıyım? Düşüncelerinizi merak ediyorum.

• 1
                      • 2
                      • 3
                      • 3 / 3
                      • İlk ileti
                        Son ileti