2020 Vakıfbank İlan Gelecek mi?
-
Merhaba arkadaşlar,
2020 için duyum alan yada bilgisi olan var mı?
Geçen yıl şubatta gelmişti. -
@bykeynes bende çok merak ediyorum keşke öğrenebileceğimiz bir yer olsa bir numara bi önce ki sene daha da erken gelmiş ama her sene daha gecikiyor gibi bu sene için yine ümidini koruyorum geç olsa da gelsin
-
@bykeynes bence gelecekse mart ayında da gelebilir ancak daha ötesi için zor gibi inşallah gelir ama bilindiği gibi çok fazla alim yapıldı yıllardır bu seneyi boş geçme ihtimali de akla yatıyor. Hayırlısı olsun.
-
Ziraat halk ilanları gelse bari
-
Her sene geliyor mutlaka gelir ama alım ne kadar olur onu tam bilemiyorum ama inşallah martta gelir, ilan geldikten 2 ay sonra sınav oluyor zaten
Duyum alırsak paylaşalım arkadaşlar.. -
@Su28A ziraat geçen yıl ağustosta gelmişti müfettiş yardımcılığı için ama sadece 20 kişi alıncaktı halk ise yıllardır açmıyor sadece bt olarak ilan gelmişti..
-
@bykeynes inşallah açar ya
-
Bankalara girmek devlete girmekten daha zor en son ki vakıfbank sınavından sonra banka sımavlarını es geçiyorum
-
@kemankeşş kesinlikle öyle
-
Gittikçe herşeyi zorlaştırıyorlar garip bir şekilde
-
Alım yok ilan yok bu durum ne zaman duzelecek ya
-
Ben yakında kpss’nin de kaldırılacağını düşünüyorum zaten..
-
@bykeynes kalksın gerçekten bu gidisle bı işe yaramıyor
-
Arkadaslar vakıf bank ilanı gelse bile mufettsilik gelir fix o da her yıl 20 30 kişi alırlar elenenlerden de 30 40 kişi alırlar vakıf gelse sorunlar cozulneyecek ki sınavı da ağır oluyor kaç zamandır bende bekliyorum doğru düzgün alım yok
-
Bı arkadaş gişe alımı olacak dedi ama bilemiyorum
-
Ama vakıf ilanı geldiğinde müfettişlik kazanılmasa bile uzman yardımcısı yada memur olunabiliyor ya puanına ve ikametgahına bakılarak oyuzden gelse fena olmazdı neyse artık bekleyeceğiz..
-
Bu sene az da olsa alım olur herhalde her sene açmışlar sonuçta çalışan arkadaşlar bilgilendirseler iyi olurdu
-
Şaka gibi bu haftada ses çıkmadı..
-
Bence vakıf gelmeyecek
-
Bence beklentiniz olmasın arkadaşlar kendinizi alıştırın zor görünüyor gelirse de supriz olsun